Продажбите на смартфона Princeton са обявени за началото на 2019

...
Продажбите на смартфона Princeton са обявени за началото на 2019
Коментари Харесай

През 2019 година Huawei ще представи Princeton: първият смартфон с 3D камера

Продажбите на смарт телефона Princeton са оповестени за началото на 2019 година. Устройството ще може да снима триизмерните изображения на хората и обектите, които могат да се употребяват във виртуалната действителност. Huawei смята, че новата суперкамера осезателно ще понижи пазарния дял на Apple и на другите съперници.

Bloomberg заяви, че презентацията на новия смарт телефон с 3D камера Huawei Princeton е планувана за месец декември тази година. Продажбите на новаторското мобилно устройство би трябвало да стартират единствено след няколко седмици.

Новият смарт телефон на Huawei употребява датчици на Sony за дълбочина на сцената, които с огромна акуратност дефинират дистанцията до другите точки на предметите и хората. Използваната технология разрешава освен снимането на 3D фотоси, само че и основаването на триизмерни модели на обектите, които незабавно могат да бъдат употребявани в добавената действителност.

Според Bloomberg, 3D камерата на Princeton ще се употребява за основаването на нови интерфейсни решения. Разработчиците могат да основават игри и приложения, ръководени с жестове, само че тази функционалност ще бъде въвеждана последователно.

„Подобна технология към този момент не е имало и в дълготрайна вероятност тя е в положение да промени нашето разбиране на света“ – сподели аналитикът на Fuji Chimera Research Юсуке Тойода.

Според китайските бизнес среди, новият смарт телефон ще взриви пазара. Новата технология ще даде на Huawei конкурентно предимство на пазара на смарт телефони, който последно време се свива.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР