Продажбите на секс играчки бележат забележителен ръст в Колумбия в

...
Продажбите на секс играчки бележат забележителен ръст в Колумбия в
Коментари Харесай

Значителен ръст на продажбите на секс играчки

Продажбите на секс играчки бележат незабравим растеж в Колумбия в изискванията на ограничаващите ограничения поради пандемията от ковид, заяви Ройтерс.

Докато преобладаващата част от бизнеса в страната страда през петседмичната карантина, онлайн търговията със секс играчки претърпява същински взрив в тази обичайно считана за консервативна страна, отбелязва организацията.

"Продажбите започнаха да порастват от четвъртия ден на карантината, отбелязахме растеж от 50 на 100 ", споделя Моние от онлайн магазин, който към момента съумява да провежда доставката до клиентите. "Хората са си у дома и разполагат с повече време. Те са с сътрудниците си или пък сами и се нуждаят от развлечение в нормалните си занимания, когато са интимни ", прибавя той.

Ройтерс се свърза с шест онлайн секс магазина в Колумбия и всички споделят, че имат забележителен растеж, откогато е в действие карантината. В един сексшоп в Меделин записват растеж от 140 на 100 в продажбите.



Най-търсени са продуктите с приложения за мобилни телефони, които разрешават на сътрудниците, които не са дружно, да управляват играчките на другия.

Колумбийците би трябвало да останат по домовете си до 27 април, позволява се излизане единствено за посещаване на магазин за хранителни артикули, аптека или банка.

Секс играчките оказват помощ да хората да подържат настроението си по време на дългата изолираност, споделя психологът доктор Каролина Гусман. Според нея това може да повлияе и на морала на сънародниците й. "Колумбия е доста консервативна във връзка с сексуалността и връзката по този мотив. Сега е подобаващ миг хората да си разрешат малко любознание и да схванат, че потреблението на такива артикули е отлично ", споделя тя.

И в други страни е налице същият феномен, отбелязва Ройтерс. Продажбите на сексиграчки в Дания съвсем са се удвоили, а по данни на английската верига за долни дрехи "Ан Самърс " продажбите на сексиграчки са се усили с 27 на 100 през последната седмица на март.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР