Продажбите на луксозни автомобили в Южна Корея се сринаха, след

...
Продажбите на луксозни автомобили в Южна Корея се сринаха, след
Коментари Харесай

Производителите на луксозни автомобили, засегнати от неоново зелените регистрационни табели на Южна Корея за служебни автомобили

Продажбите на първокласни коли в Южна Корея се сринаха, откакто държавното управление вкара правила, изискващи служебните коли на стойност над 58 000 $ да носят неоново зелена регистрационна табела в наддаване за прекъсване на укриването на налози.

Президентът Юн Сук Йеол пое предизборно заричане преди две години да наложи ограничения против частното потребление на първокласни коли, притежавани от компанията. Яркозелените табели са предопределени да разпознават ясно служебните коли пред обществеността и да възпират хората да ги употребяват персонално.

Повече от 70 % от моделите от най-голям клас на автомобилни производители като Bentley, Lamborghini и Rolls-Royce които са били закупени в Корея предходната година, са били под корпоративни сметки, съгласно данни за промишлеността от Корейската асоциация на вносителите и дистрибуторите на коли.

Но защото зелените регистрационни табели бяха въведени през януари, броят на задграничните първокласни транспортни средства с ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР