Продажбите на книга с предсказания на Нострадамус скочиха в Обединеното

...
Продажбите на книга с предсказания на Нострадамус скочиха в Обединеното
Коментари Харесай

Книга с предсказания на Нострадамус стана хит във Великобритания

Продажбите на книга с предсказания на Нострадамус скочиха в Обединеното кралство на фона на открито в нея знамение за гибелта на кралица Елизабет Втора, написа Sunday Times. Според изданието седем дни преди 17 септември книгата " Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето ", издадена през 2006 година от британския публицист Марио Рединг, е била купена от 8000 души. За съпоставяне: седмица преди гибелта на Елизабет II, която умря на 8 септември, бяха продадени пет копия от творбата.

Според The Sunday Times книгата оглавява листата на бестселърите на вестника. Изданието изяснява това с известността на фрагменти от него, които бяха публикувани в световните обществени мрежи, инфорвира " Дарик ". Една от интерпретациите на Рединг за предсказанията на ясновидеца, живял през 16 век в Южна Франция, гласи: „ Кралица Елизабет II ще почине към 2022 година на възраст към 96 години “. В книгата се споделя още, че синът ѝ Чарлз ще стане крал, само че по-късно ще абдикира в интерес на сина си.

Кралица Елизабет Втора умря в замъка Балморал в Шотландия на 8 септември на 96 години. Тя ръководи най-дълго в английската история - 70 години и седем месеца. Новият монарх стана най-големият й наследник, 73-годишният Чарлз. Кралицата беше заровена на 19 септември в параклиса Джордж VI в замъка Уиндзор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР