Продажбата, сервирането, предлагането и консумацията на спиртни напитки и вино

...
Продажбата, сервирането, предлагането и консумацията на спиртни напитки и вино
Коментари Харесай

Забраняват за 30 часа алкохола във Велинград за вота

Продажбата, сервирането, предлагането и потреблението на спиртни питиета и вино се не разрешава за цялата територия на община Велинград за деня на парламентарния избор. Това гласи заповед на кмета доктор Костадин Коев, която планува алкохолът да се спре от 17:00 часа на 1 октомври до среднощ след изборния ден.

Забраната се отнася до комерсиалните обекти и в заведения за публично хранене и развлечения, както и до всички публични места. Специално е очебийно, че използването на алкохол няма да е позволена в постройките на локалната администрация " Хан Аспарух ” № 35 и " Хан Аспарух ” № 54, постройките, в които са пространствата за изборни секции, както и на територията на поземлените парцели, в които са издигнати тези здания, намиращи се на територията на община Велинград, в транспортните средства, с които се транспортират изборни бумаги и материали. В зданията на Общината няма да бъдат допускани хора в нетрезво положение.

Изключения ще се вършат само за сватбени тържества, кръщенета, помени, само че при осъществено авансово координиране от кмет, в чиито отговорности е и своевременното съгласуване с полицията.

В момента тече срокът за подаване на писмени оферти и възражения по заповедта.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР