Продажбата на определяния за талисман на Тотнъм Хотспър и рекордьор

...
Продажбата на определяния за талисман на Тотнъм Хотспър и рекордьор
Коментари Харесай

Феновете на Тотнъм с остра позиция срещу ръководството на клуба заради продажбата на Хари Кейн

Продажбата на определяния за амулет на Тотнъм Хотспър и рекордьор по голове Хари Кейн на Байерн Мюнхен оставя почитателите „ ядосани и засегнати “ и слага под въпрос собствеността на клуба, съгласно Тръста на последователите на Тотнъм Хотспър (THST).

Капитанът на Англия подписа четиригодишен контракт, като трансферната сума на Кейн възлиза на към 100 милиона евро.
Докато Кейн потегля към ново премеждие, почитателите на клуба, показаха разочарованието си от ръководителя на клуба Даниел Леви, който е подложен на все по-голяма рецензия поради упадъка на клуба на терена през последните сезони. Миналия сезон " шпорите " приключиха на осмо място във Висшата лига.

„ Не трябваше да се стига дотук. Липсата на съгласувана и поредна футболна тактика от страна на борда докара до забележителна регресия на терена от 2019 година насам, което докара до възприятието, че „ един от нашите “ няма различен избор, с изключение на да напусне “, се споделя в изказването на последователите на Тотнъм Хотспър.

Скандиранията против Борда се трансфораха в чести феномени в домакинските мачове, макар че мнозина показват обстоятелството, че Леви е дал на клуба един от най-хубавите игрища в света и подготвително игрище, което е обект на злоба от множеството клубове.

„ Управителният съвет е просто краткотраен страж на този клуб. Ако този директорски съвет не споделя упоритостта на един от най-великите ни играчи, тогава по какъв начин могат почитателите да се усещат спокойни в посоката на този футболен клуб? Искаме пояснение кой тъкмо е инициирал продажбата и за какво това се случи броени часове преди началото на сезона. Управителният съвет на клуба би трябвало да направи обществено изказване, да отговори на въпроси по отношение на тяхното ръководство и да покаже, че знае какво значи да поставиш футбола преди всичко ", питат още феновене на Тотнъм в изказването си.

В изказване на формалния уебсайт на клуба Даниел Леви споделя, че те са пробвали всичко, с цел да задържат Кейн.

„ Опитвахме в продължение на дълъг интервал от време да задържим Хари и неговите представители за удължение на контракта както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект. За него обаче беше ясно, че желае ново предизвикателство ", декларира още Леви.

Кейн има 280 в 435 мача за Тотнъм във всички шампионати, а във Висшата лига той има 213 попадения и е единствено на 47 гола от върха на Алан Шиърър. Той обаче не съумя да завоюва нито един трофей в кариерата си с " шпорите ", като има два сребърни медала от Купата на лигата и един от Шампионската лига. Кейн е рекорден голмайстор и в историята на британския народен тим с 58 гола в 84 мача. С родината си нападателят приключи втори на Евро 2020 и стана голмайстор на Мондиал 2018, където Англия приключи на четвърта позиция.

" Трудно е да се изразя с думи и да кажа " сбогом " на клуба и почитателите, които направиха толкоз доста за мен през цялата ми кариера. Вие постоянно ще бъдете в сърцето ми. Благодаря, Тотнъм. Благодаря, почитатели на Тотнъм ", сподели футболистът в обществените мрежи, обръщайки се към към този момент някогашния си тим.

Все още не е ясно дали Кейн ще успее да дебютира за Байерн още в дуела за Суперкупата на страната, само че по-вероятно е първият му мач да е на старта на Бундеслигата след седмица.

Клубният президент на баварците Херберт Хайнер приветства Хари Кейн в Мюнхен с думите: " Много сме щастливи за това класно ново попълнение. Трансферът изискваше непримиримост и неизменност - моите похвали към всички, които участваха в тези договаряния, водени от нашия основен изпълнителен шеф. Кейн не просто ще укрепи Байерн, а е облага за цялата Бундеслига. "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР