Продажбата на Манчестър Юнайтед ще се отложи до края на

...
Продажбата на Манчестър Юнайтед ще се отложи до края на
Коментари Харесай

Продажбата на Манчестър Юнайтед се отлага до края на сезона?

Продажбата на Манчестър Юнайтед ще се отсрочи до края на сезона заради колебливост на сегашните притежатели семейство Глейзър, настояват медиите на Острова. Според информациите офертите на главните претенденти за нови притежатели на клуба са с 1.5 милиарда паунда под желаните от Глейзър 6 милиарда паунда.

Преди две седмици бяха подадени предложения от катарския шейх Джасим бин Хамад Ал Тани за цялостен надзор и от английския милиардер Ратклиф за придобиване на мажоритарен дял, само че съгласно известията  шансовете за подписване на договорка до края на март наподобяват малко евентуални.

Твърди се, че сред шестимата братя и сестри Глейзър има колебливост, като всеки член на фамилията има свои лични планове по отношение на продажбата на Манчестър Юнайтед. Макар желанието на фамилията да е да продаде клуба, сключването на договорка до края на месеца към този момент е под въпрос и ще бъде отсрочено за след края на сезона. 

Развитието на обстановката идва след следващите няколко сложни дни за цената на акциите на клуба. Цифрата се повиши, когато вестникът разкри, че по-рано този месец ще има оферта от Катар. Въпреки това, след известията, че притежателите семейство Глейзър, обмислят да запазят контрола си върху Юнайтед, в един миг в неделя цената им спадна с към 13%. Очаква се на кандидат-купувачите да бъде възложен достъп до цялостните финансови данни на Юнайтед, откакто им беше дадена опция да се срещнат с тях след първичното изложение на интерес.
 Цената на Манчестър Юнайтед е паднала с над един милиард за ден макар трофея в неделя Цената на Манчестър Юнайтед е паднала с над един милиард за ден макар трофея в неделя
Настроенията против Глейзър бяха нормални за мачовете на Юнайтед през последните години, само че по време на финала за Карабао Къп в неделя, на който присъстваше и Аврам Глейзър, те се усилиха още повече. Докато Юнайтед се приближаваше към първия си трофей от пет сезона, от бранша с последователи на " алените дяволи " се чуваха мощни викания " Искаме Глейзър вън ", а някои от тях издигнаха банери против сегашните притежатели на клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР