Продажбата на електронни винетки ще бъде затруднена на 29 юли

...
Продажбата на електронни винетки ще бъде затруднена на 29 юли
Коментари Харесай

Задават се затруднения с продажбата на електронни винетки

Продажбата на електронни винетки ще бъде затруднена на 29 юли заради планувани софтуерни актуализации, оповестиха от организацията ”Пътна инфраструктура ”. На водачите се предлага деликатно да възнамеряват пътуването си и навреме да си купят е-винетка.

От 17.00 до 23.00 ч. на 29 юли са планувани действия по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси на база време и на база изминато разстояние. Софтуерните актуализации са част от подготовката за въвеждане в употреба на толсистемата.

Междувременно министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова назначи проф. Олег Асенов за член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Така се попълня съставът на управителния орган на организацията, чийто ръководител е Георги Терзийски, а член е инж. Иван Досев.

Проф. Олег Асенов ще дава отговор за тол системата. Досега той беше шеф на Национално тол ръководство. Преди това ръководеше отдела “Управление на осведомителна система и инфраструктура ”. Бил е и специалист в Екипа за внедряване на системата за електронно таксуване на пътищата. От 2011 година досега проф. Асенов е учител във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий ”.

До провеждането на конкурс за нов шеф на Национално тол ръководство длъжността краткотрайно ще бъде изпълнявана от Радослав Миленов – шеф бранш „ Обслужване на консуматори “ в отдел „ Обслужване на клиенти “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР