Продажбата на билети за дербито между отборите на Левски и

...
Продажбата на билети за дербито между отборите на Левски и
Коментари Харесай

Билетите за двубоя Левски - ЦСКА са вече в продажба

Продажбата на билети за дербито сред тимовете на Левски и ЦСКА стартира. Първоначално входните талони трябваше  трябваше да бъдат пуснати в 12:00 часа, само че процедурата бе отсрочена с час заради механически аргументи. Двубоят е на 19 октомври от 15:45 часа на националния стадион " Васил Левски ". 

Ето какво написаха " сините " по този мотив: 

Левскари,

в продажба са билетите за дуела от 8-ия кръг на Първа лига против ЦСКА. Мачът е на 19 октомври, събота от 15:45 часа на Национален стадион " Васил Левски.

Пропуските за срещата се продават до привършване на количествата на касите пред Сектор А на стадион " Георги Аспарухов " до 18 октомври, петък от 10:00 до 19:14 часа в мрежата на Eventim и онлайн!

В събота, 19 октомври билети ще се продават на касите на " Синьото " и на бул. " Гурко " на Национален стадион " Васил Левски "  

от 10:00 часа до края на първото полувреме на дуела.

Цените на билетите са както следва:

Сектор Б - 15 лв.

Сектор А - 25 лв.

Сектор А, Ложа 3 и Ложа 6 - 50 лв.

По условие на полицията в продажба няма да бъдат пускани блокове 10, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 43, 44, 45 на Национален стадион " Васил Левски ". 

За облекчение на последователите, които ще посетят срещата с деца до 14 година, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".
 Левскарите желаят още билети за гостуването на ФК ЦСКА 1948
Левскарите желаят още билети за гостуването на ФК ЦСКА 1948

Отпуснатите бройки свършиха бързо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР