Продажбата на билети за 27-ия София Филм Фест започва от

...
Продажбата на билети за 27-ия София Филм Фест започва от
Коментари Харесай

Започва продажбата на билети за 27-ия София филм фест

Продажбата на билети за 27-ия София Филм Фест стартира от през днешния ден, 22 февруари - онлайн и на касите в кината, оповестиха уредниците.

Онлайн за кината НДК - Зала 1, Кино " Люмиер ", Филмотечно кино " Одеон ", Френски институт - зала " Славейков " и СУ " Св. Климент Охридски " - Театър лаборатория " Алма Матер ". Билети ще се продават и на място в кината преди началото на първите прожекции.

Предварително билети могат да се купят в работното време на касата на Дома на киното и от 8 март на касите на " София филм фест " в билетния център на НДК.

Билетите за фестивалните прожекции в Euro Cinema, Културен център " G8 ", Кино " Влайкова ", Cine Grand и ОКИ - Дом на културата " Красно село " ще могат да се купят от касите на съответните кина от 24 февруари, петък.

Основната цена на билета е 12 лв., като ще има понижение за студенти, възпитаници, пенсионери и хора в неравностойно състояние. Цената на пропуските в Зала 1 на НДК е 14 лв..

В рамките на фестивала ще има спомагателни понижения при закупуването на избрани количества билети, както и прожекции и събитията с вход свободен. Притежателите на специфичните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и СФФУ (София Филм Фест за учащи) ще получат спомагателни благоприятни условия за гледане на повече ленти при преференциални условия.

" ДА съдебна експертиза СВЪРЖЕМ ОТНОВО посредством КИНОТО "

Мотото на фестивала тази година е " ДА съдебна експертиза СВЪРЖЕМ ОТНОВО посредством КИНОТО ". Официалното разкриване е на 16 март в Зала 1 на НДК с кино лентата " Повелителят на горите " на немския режисьор Фолкер Шльондорф. Носителят на " Оскар " и " Златна палма " ще бъде специфичен посетител на фестивала и ще засади първото дърво в гората на София Филм Фест.

 Кадър от кино лентата
© София Филм Фест

Кадър от кино лентата " Повелителят на горите ".

Сред специфичните посетители на тазгодишния София филм фест ще бъдат още актрисата Джералдин Чаплин и режисьорът Джесика Удуърт, с цел да показват взаимния си филм " Лука ", въодушевен от романа " Татарската пустиня " на Дино Будзати.

По време на фестивала своята 80-та годишнина ще отпразнува операторът, режисьор и сценарист Радослав Спасов. Той ще получи Наградата на София на Столичната община за приноса си към седмото изкуство.

Цялата стратегия на фестивала можете да разгледате
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР