Продадох си апартамента, за да се разведа с Топлофикация. Само

...
Продадох си апартамента, за да се разведа с Топлофикация. Само
Коментари Харесай

Звезди бесни от високите сметки! Балкански продал апартамента си заради „Топлофикация“


Продадох си жилището, с цел да се разведа с " Топлофикация ". Само по този начин можеше да се отърва от тях ".
Това показа пред " България Днес " учен Александър Балкански. Цирковият актьор дълги години се бори против повишените сметки. Балкански води каузи с сдружението. Причината - жена на име Лора заплаща сметките си в " Топлофикация " с неговата карта.
" Най-накрая се махнах от тях. Спечелих си делата. Върнаха ми парите ", споделя доайенът в цирковото изкуство.

 

 Балкански не ще и да чуе за парно

Балкански не ще и да чуе за парно

Балкански е намерил метод по какъв начин сметките му за ток или газ да не бъдат още по-високи след следващото завишение на цените.
" Сложих слънчеви панели на къщата си. Вече имам батерия, която ми зарежда бойлера. Скоро ще сложи слънчеви колектори, с които да употребявам сила за уредите ", споделя още Балкански.
Академикът разкрива, че се оправя макар повишаването.
Не по този начин стоят нещата в бизнеса му. Доайенът на едно от най-големите изкуства се оплака, че циркът заплаща индустриален ток. А цените там скачат с всеки минал ден и държат рекордни стойности.
" Пътуваме непрекъснато из страната. За самия цирк харчим ток едвам 4 часа. Въпреки това цяло денонощие ни се таксува индустриален ", разкри Балкански, който желае да има промяна за това.
Голямата ни актриса Латинка Петрова също мъчно претърпява огромните сметки към " Топлофикация ". Първите фактури към този момент излязоха. Сметките са много солени, разкри Петрова.
 

 Лоти е спокойна за здравето си, само че се лишава от някои неща поради повишаването им

Лоти е спокойна за здравето си, само че се лишава от някои неща поради повишаването им

" Добре, че са живи и здрави децата, че оказват помощ. Иначе ще ми свършат стотинките и хладилникът ще е празен - разкри пред " България Днес " Петрова.
Тя към този момент си е сложила две дози от имунизацията против Covid-19. Обмисля след 2 месеца да постави и бустерна доза. Сега актрисата е по-спокойна за здравето си, но не и за това по какъв начин ще се оправи с повишаването на всичко.
" Пестя от парно. Пускам радиатора на по-силна степен единствено в едната стая. В другите е включен, само че са ледени ", споделя Лоти.
Актрисата гледа да не се лишава от нищо, защото към този момент е на възраст, на която би трябвало да се глези.
" Едно време ни обещаваха, че като станем пенсионери, ще си живеем живота. А то какво се оказа? Нищо общо с истината. Вдигнаха пенсията, но сметките ги усилиха двойно ", добави Петрова.
Антон Радичев и тази зима ще изкара на студено. Звездата от " Клуб НЛО " от години е във война с " Топлофикация ".
 

 Антон Радичев към този момент няма да води война с

Антон Радичев към този момент няма да води война с " Топлофикация "

" Приключих с тях - разгласи пред вестника Радичев. - Осъдих ги, взех пари. Другото дело го изгубих. Там си платих. И по този начин. Сагата сред мен и тях я няма. Не пущам радиаторите у дома. Само като стане доста студено, може да включа за малко. Зависи от зимата ", споделя още огромният наш артист.
Мавродиев се оправя

Стефан Мавродиев не се оплаква от повишаването на цените в магазините, както и на битовите сметки. Режисьорът разкри, че не е усетил съществени нараствания, даже и на парното.

 

 Стефан Мавродиев не усеща да има нарастване на цените

Стефан Мавродиев не усеща да има нарастване на цените

" Сметката ми е 145 лв.. Справям се. Не обръщам внимание на цените. Купувам си, каквото ми се желае. Не се отнемам. Пие ми се бира, взимам си бира ", разяснява Мавро.
Режисьорът разкри, че може би не усеща нарастването, тъй като живее самичък.
" Нямам семейство при мен. Аз съм си самичък. Не си сготвям, а си закупувам подготвена храна. Не мисля за никого, с изключение на за себе си ", добави още Мавродиев.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР