Продадените абонаменти за синята зона във Варна драстично надхвърлят броя

...
Продадените абонаменти за синята зона във Варна драстично надхвърлят броя
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 12 юли

Продадените абонаменти за синята зона във Варна фрапантно надвишават броя на паркоместата. Това стана ясно в отговор на въпроси на Moreto.net, отправени към управлението на Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “

За първи път в страната ни екип на Българското сдружение за отбрана на птиците (БДЗП) записва гнездо на дребен писклив орел с две дребни в него.

В 103-ия си креативен сезон Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “, кани феновете на 20 и 21 септември, в навечерието на Деня на независимостта, на премиера на „ Под игото “ от Иван Вазов.

Дни наред градеж основава съществени проблеми за трафика в дребните улички към жп гарата във Варна, сигнализират читатели, които живеят и работят в региона.

12 камери за видеонаблюдение са инсталирани на пасарелката в кв. " Аспарухово ". Това заяви районният кмет Ивайло Маринов.

Премиера на късометражен филм, отдаден на 100-годишнината от гибелта на Хермин Шкорпил (8.II.1858 - 25.VI.1923 г.), ще се състои във Варна, научи Moreto.net.

От през днешния ден, 12 юли, се затваря за придвижване ул. " Прилеп " в сектора от бул. " Левски " до бул. " Христо Смирненски " и ул. " Подвис " в сектора от ул. " Никола Козлев " до Първа езикова гимназия.

Лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy продължава и през месец Август! Тя дава една неповторима опция за всяко дете да учи, до момента в който се забавлява в летните месеци и да опознае света на програмирането. В лятната академия по програмиране, децата ще се потопят в една динамична, изобретателна и занимателна среда, до момента в който получават нови познания и основават нови другари.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР