Procter & Gamble, компанията на Ariel, Fairy, Lenor, Pantene, Always

...
Procter & Gamble, компанията на Ariel, Fairy, Lenor, Pantene, Always
Коментари Харесай

Procter & Gamble обедини усилия с Българския червен кръст в подкрепа на семейства в нужда

Procter & Gamble, компанията на Ariel, Fairy, Lenor, Pantene, Always и други водещи марки, сплоти напъните си с Българския червен кръст в поддръжка на фамилии и общности в България в неравностойно състояние. От началото на 2023 година в партньорство с БЧК компанията подари над 14 тона артикули за здравни и хигиенични потребности.

Благодарение на това съдействие бяха предоставени разнообразни здравни и хигиенични артикули на общностите и хората в най-голяма потребност. С този жест компанията потвърждава устрема си да подкрепя хората в неравностойно състояние в общностите, в които оперира. Продуктите на P&G доближиха до организации, подкрепящи жертви на трафик на хора, майки с деца в публични центрове, както и доста други бенефициенти.

" Българският червен кръст високо цени съдействието си с Procter & Gamble и откровено благодари за поддръжката и съпричастността към уязвимите групи от популацията! През годините P&G поддържа над 1000 деца в някои от най-бедните райони на страната посредством разнообразни публични планове! ", споделиха от БЧК.

В P&G всички ние се стремим да вършим това, което е вярно. Ние се ангажираме да бъдем " Сила за напредък и мощ за положително ". Ето за какво нашите чиновници и нашите марки вършат положително всеки ден. Независимо дали става въпрос за поддръжка на хигиеничното обучение или даване на съществени артикули за фамилии в потребност, нашата цел е да подобрим здравето и благосъстоянието на общностите, до които се допираме.

 Procter & Gamble сплоти старания с Българския червен кръст в поддръжка на фамилии в потребност
© Freepik

За Procter & Gamble
P&G обслужва потребителите по целия свят с една от най-силните гами надеждни, качествени и лидерски марки, в това число Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head &Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® и Whisper®. Общността на P&G оперира в към 70 страни по света.
Посетете за последните вести и информация за P&G и техните марки. За други вести, свързани с P&G, посетете.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР