Прочутият водещ от БНР Петър Волгин обяви, че наистина мисли

...
Прочутият водещ от БНР Петър Волгин обяви, че наистина мисли
Коментари Харесай

Волгин сериозно обмисля да приеме номинацията за кандидат-евродепутат на "Възраждане"

Прочутият водещ от БНР Петър Волгин разгласи, че в действителност мисли дали да даде единодушие да бъде включен в листата за евровота на партия " Възраждане ", написа " Офнюз ".

Хората на Костадин Костадинов във Варна оповестиха за офертата преди няколко дни.

На конференция морските " възрожденци " аргументираха номинацията на журналиста с това, че името му се появило първо в медийни изявления и едвам по-късно те стигнали до извода, че тази концепция в действителност си коства. Волгин удостовери за офертата на проруските националисти, които се брандират главно с говорене против Съединени американски щати, Европейски Съюз, НАТО и еврозоната, в диалог в предаването " 12 плюс 3 ", в което му гостува Андрей Райчев.

" Ако някой преди две години ви беше споделил, нали щяхте да му дадете термометър да си премери температурата, а в този момент обмисляте дали да приемете. Толкова необикновен е нашият политически живот. Целият български народ също обмисля - това се случва ", сподели Райчев.

Волгин е водещ на предаванията " 12 плюс 3 " и " Политически НЕкоректно " по стратегия " Хоризонт " на БНР. Гостите му в всеобщия случай са антиевропейски пропагандисти и почитатели на Путин. През декември 2023 година той взе изявление от съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова, което беше спряно от лъчение от Програмния съвет на БНР поради нарушавания на Етичния кодекс на медиите и на публицистичните стандарти на публичното радио.

В началото на март Програмната дирекция на радиото, чийто началник е отпред и на програмния съвет, беше закрита, а освободената от поста Даниела Късовска разгласи, че решението е " наказателна принуда " поради сваленото изявление. Въпреки абсурда Съветът за електронни медии отхвърли предлагането да изслуша пояснения по тематиката от страна на шефа на БНР Милен Митев. Начело на медийния регулатор е Соня Момчилова, която преди време назова клането в Буча " украинска агитация ". Дамата е от квотата на президента, а за хората е повече известна като създател на непреходните шлагери " Ръгай чушки в боба " и " Ще ти скъсам г*за ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР