Прочутият монах и учител отец Романо Заго от Бразилия в

...
Прочутият монах и учител отец Романо Заго от Бразилия в
Коментари Харесай

Монах излекува хиляди онкоболни с алое

Прочутият духовник и преподавател отец Романо Заго от Бразилия в продължение на години изучавал свойствата на лечебното растение алое, основал специфичен лек, който, като се изключи че усъвършенства цялостното здраве, лекува и предотвратява появяването на рак.

Рецептата си той разгласява в книгата си „ Ракът е лечим “. Досега из целия свят има хиляди удовлетворени хора, които дават своите положителни отзиви за лека на Романо Заго. Сред тях има пациенти, преборили тумори на матката, на гласните струни, на гърдата, на простатата, на мозъка, на дебелото черво, пикочния мехур, левкемия и други За осъществяването на рецептата са нужни: половин кг пчелен мед (органичен), 40-50 мл (около 6 супени лъжици дестилиран алкохол (грапа, коняк, уиски и т. н.), 350 грама листа от алое: две, три, четири или пет листа, до момента в който не постигнете точния грамаж.

Отстранете бодлите от ръба на листата на алоето, както и праха, който се е натрупал по тях, като употребявате влажно парцалче или гъба. Нарежете листата на части (без да махате ципата) и ги поставете в блендер дружно с меда и определения от вас дестилиран алкохол. Разбийте добре и сместа е подготвена за приложимост. Не я филтрирайте или подлагайте на топлинна обработка. Получената примес може да се съхранява в мрачен буркан с компактно затворен похлупак в хладилника.

Приемайте по една супена лъжица 20 или 30 минути преди трите съществени хранения (закуска, обяд и вечеря). Разклатете добре преди приложимост. След като започнете лекуването, е значимо да приемете цялото наличие на буркана. Когато го приключите, е целесъобразно да си извършите медицински обзор (особено при положение на рак). Резултатите от проучванията ще ви покажат какъв метод на деяние да следвате. Ако проучванията демонстрират, че няма усъвършенстване след първия буркан, направете различен курс на лекуване след спиране от 5 до 10 дни. Този цикъл би трябвало да се повтаря толкоз постоянно, колкото е належащо, с цел да се в профил заболяването, поучава отец Романо.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР