Прочутият британски композитор, певец и пианист Елтън Джон отложи два

...
Прочутият британски композитор, певец и пианист Елтън Джон отложи два
Коментари Харесай

Елтън Джон отложи концерти заради сватбата на принц Хари


Прочутият английски композитор, артист и пианист Елтън Джон отсрочи два концерта в Лас Вегас поради идната женитба на принц Хари и американската актриса и фотомодел Меган Маркъл, оповестява вестник „ Дейли Експрес “.

Сватбата на петия в линията за наследяването на английския престол и отвъдокеанската хубавица ще се състои на 19 май в параклиса „ Свети Джордж “ в Уиндзорския палат. В случай че бе решил да изнесе концертите си в Лас Вегас, сър Елтън Джон щеше да пропусне това значимо за английския кралски дом и цяла Англия събитие.

Музикантът, който участва през 2011 година и на сватбата на принц Уилям и Кейт, трябваше да пее в „ Сизър палас “ на 18 и 19 май. Сега и двата концерта са отсрочени.

Сър Елтън Джон беше добър другар на принцеса Даяна, майката на принцовете Хари и Уилям, познава ги от деца и доста би желал да участва като посетител или реализатор на тържествата. „ Това ще бъде прелестно, толкоз го обичам “, показа артистът, отговаряйки на въпрос на вестника дали би желал да пее на сватбата на принц Хари.

По-рано се появиха известия, че Елтън Джон може да се откаже от своята кариера. На 25 март той ще навърши 71 години. За своята половинвековна кариера е издал 30 студийни албума, продал е над 300 милиона копия. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР