Прочутият актьор Матю Пери, най-известен с дългогодишния ситком Приятели“, почина

...
Прочутият актьор Матю Пери, най-известен с дългогодишния ситком Приятели“, почина
Коментари Харесай

Матю Пери, звездата от „Приятели“, почина на 54-годишна възраст

Прочутият артист Матю Пери, най-известен с дългогодишния ситком „ Приятели “, умря на 54-годишна възраст.

Пери е открит мъртъв в дом в региона на Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис, откакто полицията отговори на позвъняване на 911 за водно избавяне в събота следобяд, удостовери пълководец на полицията в Лос Анджелис пред станцията на CBS в Лос Анджелис KCAL News. Смъртта на Пери беше обявена за първи път от TMZ.

Пери стана прочут с емблематичната си роля на Чандлър Бинг в „ Приятели “, обичан поради ексцентричните си обноски и странна персона, като бързо се трансформира в любим на почитателите в сериала, който продължи 10 сезона.

„ Страхотно е, това е прелестно време в живота ми “, сподели той пред CBS News за времето си в „ Приятели “ в изявление от 2015 година „ При мен идват хора, за които знам, че не са били родени, когато снимахме сериала, сигурно. И те просто са сюрпризирани какъв брой възрастен наподобявам. “

Ролята му донесе номинация за Еми през 2002 година за изключителна основна актьорска роля в комедиен сериал.

Пери взе участие и в редица други телевизионни излъчвания и филми, в това число „ Studio 60 on the Sunset Strip “, „ Growing Pains “, „ Ally McBeal “, „ 17 Again “, „ The Whole Nine Yards “, “ „ Западното крило “ и рестартиране на „ Странната двойка “.

Той получи номинации за Златен глобус и Еми за ролята си в минисериала „ Историята на Рон Кларк “ през 2007 година

< p> В записки, издадени предходната година, „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “, Пери описа за битките си със злоупотребата с субстанции и кариерата си. Той неведнъж е ходил на рехабилитация за корист с опиати и алкохол.

" Мисля, че хората не схващат, че това е болест ", сподели той пред CBS News през 2015 година по отношение на неправилните схващания към пристрастяването. „ Беше оповестено за заболяване през 1955 година от Американската здравна асоциация. И даже хората, които имат проблеми с това нещо, не осъзнават, че страдат от заболяване. Така че те се самообвиняват. Така че е значимо да се това е там и не е загадка, с цел да можете да получите помощта, от която се нуждаете. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР