Прочутата естрадна певица Росица Кирилова е направо неузнаваема. Почитателите на

...
Прочутата естрадна певица Росица Кирилова е направо неузнаваема. Почитателите на
Коментари Харесай

Росица Кирилова се обезобрази с ботокс

Прочутата естрадна певица Росица Кирилова е напряко неузнаваема. Почитателите на изпълнителката на „ Боса по асфалта ” и „ Мики маус ” са много озадачени от типа й. На последните си фрагменти в обществените мрежи Роси наподобява обезобразена и наблъскана с ботокс. Доскоро Кирилова разчиташе на естествения си тип и феновете й си я харесваха такава. Явно русокоската се е поблазнила от модата в естетичната медицина и е решила да се подмлади, само че несполучливо.
 

„ Това не е Роси! Защо наподобява по този начин? “ – пишат в обществените мрежи под фрагменти на естрадната легенда. Наистина Кирилова наподобява много необичайно, само че не изключваме опцията да не си е правила интервенции по лицето, а да употребява филтри и фотошоп. При всички състояние обаче не си е направила добра услуга.

Преди време още веднъж имаше клюки, че изпълнителката на „ Боса по асфалта “ се е тунинговала с ботокс и филъри, само че тя отхвърли, като съобщи, че е естествено красива. Че е красива е безспорен факт, само че на фрагментите си в обществените мрежи наподобява без нито една гънка, с завършени скули и изцяло безизразно лице. Част от почитателите й считат, че 59-годишната изпълнителка може би си трие бръчките с фотошоп и други съвременни стратегии, с които се разкрасяват огромна част от певиците и инфлуенсърките.

Естрадната звезда е признавала, че не е срещу корекциите , само че когато са нужни, а не 18-годишни девойки да си поставят силикон и да си вършат „ пачи “ устни. Самата тя постоянно е твърдяла, че разчита на здравословния живот, положителната козметика и дългите разходки из столичните улици и Витоша. Почти всяка събота певицата върви на разходка в планината, с цел да диша О2.

„ В България, в случай че някой наподобява зле - значи е в меланхолия. Ако наподобява добре - правил си е интервенция. Няма угодия! ” – съобщи преди време Роси и по този начин отхвърли да се е тунинговала. Не е ясно дали няколко години по-късно си е трансформирала мнението и е решила да се подмлади с интервенции или път е заложила на фотошоп.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР