Прочута английска пословица гласи Моят дом е моята крепост“, но

...
Прочута английска пословица гласи Моят дом е моята крепост“, но
Коментари Харесай

Стъпки по тавана и други идеи в детската стая

Прочута британска поговорка гласи „ Моят дом е моята цитадела “, само че фън-шуй експерти приказват за непрекъсната връзка сред индивида и външния свят. Защото античното китайско изкуство за хармонизиране на силите в превод значи „ вятър-вода “. Това пък ние си превеждаме като природа, свят, Космос и докосването ни до тях във всекидневието.

Всичко е взаимосвързано – околната среда ни въздейства, а ние можем да се научим да организираме нещата край себе си по подобен метод, че да изпитваме положителни страсти и да привличаме спокойствието и хубавите усеща единствено, като се огледаме в близост.

Взаимодействието ни с околния свят акумулира позитивна сила и се натрупва, умножава се, което ни въздейства добре. Замисляли ли сте се да вземем за пример за какво в театрите има доста огледала? Ами тъй като, до момента в който вървите около тях във фоайето и коридорите на театъра, силата Ци се отразява и популяризира, трансформира се в мощен поток на позитивни веяния.

Но ставаше дума за децата и това по какъв начин да преустроим тяхната стая по този начин, че да бъде освен просторна, светла и приветлива, а и такава, че всяка движимост в нея непосредствено или индиректно да подкрепя развиването на дребното.

Всяка майка мечтае детето ѝ да е крепко, по тази причина дано въображаемо си показа, че централната част на неговата стая е зоната на здравето. Там нормално се слага лампата – транспарантна, кристална, стъклена, тя би трябвало да не тежи в пространството, а да отразява и светлината от прозорците денем, и да обезпечава положително осветяване от електрическата мрежа. Никакви изгорели крушки, никакъв прахуляк не допускайте в центъра на стаята.

Продължава на страницата на Новите родители.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР