Прочулият се като Пламен Пържолата заради скъпарските парчета месо, за

...
Прочулият се като Пламен Пържолата заради скъпарските парчета месо, за
Коментари Харесай

Прочулият се с пържолата за 600 лева изкарва тлъсти пачки от интересен бизнес

Прочулият се като Пламен Пържолата поради скъпарските части месо, за които заплати 600 лева в заведение във Варна, натрупа пачки в Нидерландия от бизнес с бране на ябълки.

Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът в родното си търговищко село Беломорци, е ангажирано с доходоносния бизнес зад граница. В Нидерландия Пламен изкарва положителни пари, с които е съумял да си купи къща и да измести цялото си семейство там, до момента в който тече сезонната работа.

Наред с това Ерджан заплаща добре на служащи от неговото село и околията да пътуват до Нидерландия и да се ангажират с развъждането, брането, сортирането и превоза на плодовете. Те към този момент са се прибрали по родните домове у нас, а единствено Пламен и фамилията му се чака до дни също да си дойдат, показа пред  " България Днес " кметът на китното селце Христо Илиев.

Мъжът, който разгласява видео с колосална сметка за три пържоли, живее в истински дворец в Беломорци и мнозина се съмняват, че само бизнесът с ябълки му носи толкоз огромни облаги. Семейството има висок стандарт на живот и обича да го показва. Самият Пламен постоянно се снима по баровски заведения за хранене, а на фотосите членове на семейството размахват чудовищни пачки с евро. В различен случай Пържолата посипва с банкноти фолкпевицата Райна.

Самият Пламен се хвали с голяма бяла лимузина пред къщата си и надпис на латиница " Semeystvo jivee mi se " върху фасадата на къщата му в необароков жанр.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР