Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така: Президентът

...
Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така: Президентът
Коментари Харесай

Нинова: Радев има мъжки комплекс към жената, която го направи президент

" Прочетох един забавен коментар на политолог. Той споделяше по този начин: " Президентът Радев има комплекс към хората, които са го основали ". Вероятно има нещо такова - мъжки комплекс към дамата, която го направи президент. Това е в областта на логиката на психиката “. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред бТВ, фокусирайки се върху кадровия състав на служебното държавно управление.

До понеделник Нинова бе вицепремиер и министър на стопанската система, до момента в който президентът назначи на нейно място в служебния кабинет Никола Стоянов, който бе уволнен тъкмо от Нинова от борда ВМЗ-Сопот

" С назначението с някогашния ръководител на борда на ВМЗ това е проява и опит персонално към мен за наказване или оскърбление – няма да стане. Емоции в тази работа нямам, само че отношението към Българска социалистическа партия е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова рецесия и да уволняваш хора на Българска социалистическа партия “, сподели Нинова.

Преди няколко дни тя сподели, че президентът и един от факторите, довели до рухването на кабинета " Петков. "

" Президентът беше пореден. Това стартира още по време на митингите, когато пристигна в Народното събрание и сподели: " Вие сте статукво, гласувайте за партиите извън ". След това продължи с офанзиви към държавно управление, към " Продължаваме промяната ", която той сътвори. Ние война с него не сме водили. Вероятно предпочитание за власт, разтрошаване на партиите и реда в страната “, добави Нинова.

Според нея Радев основава нови партии, с цел да ги използва.

" Създаде Политическа партия, използва ги да смъкват Борисов и ги захвърли. Сега се сплоти с Борисов и с Движение за права и свободи, с цел да падне държавното управление. Това е разрушително. Държавата има потребност от успокоение, ред и правила “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР