Прочетете статията до края, за да разберете как да спечелите

...
Прочетете статията до края, за да разберете как да спечелите
Коментари Харесай

Играй и спечели два билета за грандиозното шоу на 2 CELLOS

Прочетете публикацията до края, с цел да разберете по какъв начин да спечелите два билета за концерта на 2CELLOS!

2CELLOS, най-успешното инструментално дуо на нашето време, са подготвени с новия си албум SCORE, който е отдаден на филмовата музика. С новаторския си тон и някои от най-популярните мелодии, създавани за типичен и модерни филми, албумът ще е подсилен с грандиозно шоу и със международно турне, което ще започва през лятото на 2017.

В България, надарените музиканти ще забележим на 4 декември в зала Арена Армеец с концерт, разграничен на две елементи. В първата 2 Cellos ще бъдат на сцената със струнен оркестър, дружно с който ще ни поведат на странствуване из филми и сериали като Gladiator, Lord of the Rings, Game of Thrones, The Godfather, Titanic и други Във втората част компания на сцената ще им прави прочут барабанист, дружно с който ще вдигнат Арена Армеец на крайници, изпълнявайки всички шлагери, с които 2 Cellos станаха толкоз известни у нас – Thunderstruck на AC/DC, Smooth Criminal на Michael Jackson и други

Билети за 2CELLOS @ ARENA ARMEEC ще намерите в бензиностанции OMV, THE MALL, билетен център НДК, мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на Eventim.bg.

Отговорете вярно на върпоса с коментар под публикацията:

Как се споделя новият албум на 2CELLOS?

Имате време до 23:59 ч. на 27.11.2017 година Победителят ще бъде разгласен на 28.11.2017 година във фейсбук страницата на Jenite.bg. Желаем ви триумф!

Можете да се запознаете с формалните правила на играта ТУК

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР