Пробвали ли сте да разнообразите сексуалния си живот, като вмъкнете

...
Пробвали ли сте да разнообразите сексуалния си живот, като вмъкнете
Коментари Харесай

Каква е връзката между секса и храната?

Пробвали ли сте да разнообразите половия си живот, като вмъкнете храна в леглото? Храната, като се изключи че ви разрешава да достигнете до нови върхове в секса, е и прелестен афродизиак, който ще подлуди хормоните ви.

Не единствено целувката е въведения към секс. Наред с целувките, ласките, палавите погледи, една хубава вечеря също може да ви вкара в леглото. Освен че храната основава нравствен комфорт (особено за чревоугодниците), тя може да разсъни и половия див звяр у вас.

Храната като афродизиак

Съвсем правилно е, че с яденето идва апетита... половия вкус в действителност . Нищо чудно, откакто се отдадете на блаженството да си хапнете някое лакомство, да ви пристигна желанието за секс. Съвсем не е неистина, че някои храни работят като афродизиаци. Ето някои от тях:
Шоколад – подтиква произвеждането на допамин (хормон, който се отделя при оргазъм) и основава възприятие на благополучие и еуфория. Вино и грозде – те са познати като афродизиаци още от времето на античните елини и римляни. Алкохолът отпуска, а сладкото грозде подтиква отделянето на тестостерон. Червените чушки пък дават отговор за „ хормона на щастието “ - ендорфин . Морските блага и ядките подтикват отделянето на тестостерон. Нар – мароканците считат, че кората на нара ускорява половата възбуденост, по тази причина я употребяват настъргана на ситно и смесена с плодове от черница. Соята подтиква произвеждането на естроген и оказва помощ за по-доброто навлажняване и сполучливо се оправя с проблематичната вагинална сухота. Бананите пък, като изключим фалическата им форма, са прелестни афродизиаци и имат силата да усилят мъжкото либидо. Стридите и всички богати на цинк храни усилват половото предпочитание, а също и производството на сперма. Динята пък е считана и за естествена виагра, защото съдържа биоактивна киселина – цитрулин .
Храната като полова фалшификация

Каква е гозбата без подправки? Най-малкото - безвкусна. Така и сексът без подобаващите подправки може да се трансформира в същинска креватна злополука. Под секс подправки разбирайте всички спомагателни детайли, които може да вмъкнете в леглото (секс играчки, секси долни дрехи, в това число и храна). Сексът, фалшифициран с ягоди, череши, сметана, шоколад, чаша шампанско или пък вино, си е класика в жанра. Това е единствено едно примерно секс меню, тъй че експериментирайте с храни и секс по ваш усет. Може да бъдете превърнати в същински сладолед, на чийто усет да се наслаждения половинката ви, а вие да се разтопите от наслаждение. Храните вършат секса по-вкусен (особено оралната обич както за дамата, по този начин и за мъжа ) , а какво по-възбуждащо от това да бъдеш облизан и „ изяден “. Фелациото пък, при което дамата авансово е изпила чаша чай или друга топла напитка, е една от обичаните екстри на мъжете в секса.

Сезонът на дините пристигна и мъжете още веднъж са на стартовата линия в секс маратона

Някои лакомства са с известност на порно храни, защото постоянно участват в порно филми. Така да вземем за пример краставицата и бананът просто няма метод да не предизвикат еротични мисли , защото непристойно доста наподобяват някои мъжки атрибути. Мъжете пък, плакнейки очи в нечий бюст, постоянно съпоставят женските гърди с всевъзможни сферични храни ( портокали, грейпфрути, пъпеши, дини ) според от това какъв брой едрогърдеста е въпросната девойка. В този ред на мисли дамите, с изключение на по банани и краставици, би трябвало да си падат по авокадо , защото екзотичният плод е именуван „ дървото на тестисите “ заради обстоятелството, че плодовете му порастват по двойки.

От всичко казано следва, че може би най-приятна е половата диета, само че тази, при която не се ограничавате от секс, а тази, при която му се наслаждавате в композиция с някои вкусни лакомства. А по-подходящо време за половата диета, от сезона на дините, няма.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР