Проблемите в Ювентус нямат край. След като Пол Погба беше

...
Проблемите в Ювентус нямат край. След като Пол Погба беше
Коментари Харесай

Няма мир за Старата госпожа: Ювентус пак се тресе от скандали

Проблемите в Ювентус нямат край. След като Пол Погба беше упрекнат в потребление на допинг, в този момент различен състезател е изправен пред премахване. Италианските медии разкриха нова спекулация, като се твърди, че Николо Фагиоли е залагал на незаконни платформи, което е неразрешено от италианските закони.

Хазартът не е закононарушение, само че е неразрешено е да се залага в букмейкъри, които не са оторизирани от италианското държавно управление, и още по-лошо, неразрешено е да се залага от професионални футболисти, участници в мачове.
 Гуардиола разяснява слуховете за Ювентус
Гуардиола разяснява слуховете за Ювентус

Испанецът съпостави Алегри и Де Дзерби

Разследването против Фагиоли е стартирано от държавния прокурор Мануел Педрота, а играчът на Ювентус е под лупа от няколко месеца. Адвокатите на Ювентус също са осведомени с процедурата, а в този момент остава да се откри дали Фагиоли е отговорен.

Фагиоли залага кариерата си на карта. Ако бъде приет за отговорен, той може да бъде отхвърлен от професионалния футбол до три години.

Между другото, този сезон Фагиоли стартира да получава от ден на ден и повече шансове. С Макс Алегри той изигра шест мача и записа една асистенция в Серия " А ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР