Проблемите в леглото могат да бъдат истинско табу за обикновените

...
Проблемите в леглото могат да бъдат истинско табу за обикновените
Коментари Харесай

Само за играчи: Седем причини да използваш лубрикант

Проблемите в леглото могат да бъдат същинско табу за елементарните хора. По някаква причина е срамно да споделиш за своите неволи, тъй като всички други са съвършени, нали? Жестоката истина е, че проблемите се случват на всички, в това число и на Рон Джереми. Първите сексолози са имали много проблеми, до момента в който са обяснявали на своите пациенти, че свинската мехлем може да понижи търканията в фамилията. Много по-късно се появи и репликата „ Имаш ли масло или маргарин… “.
Годината е 2019-та и сходни каскади не са нужни. Компании като Durex взеха решение да пуснат лубриканти, с които животът на всички да бъде по-лесен, а трите съществени продукта, които са избавили доста връзки са: презервативите, противозачатъчните и на финала остава лубрикантът. Той е на последно място, тъй като получи светлината на прожекторите прекомерно късно. Въпреки, че наподобява малко необичайно, лубрикантът прави работата, за която е закупен – прави интимните моменти по-приятни. Може и да не вярваш, само че ще изтъкнем най-големите и позитивни резултати от неговата приложимост.

1. Масажите
Всеки мъж би трябвало да употребява ръцете си по предопределение. В честата процедура служат за отварянето на вратата и плясването по дупето на благото, само че има и още по-приятна страна – масажите. В множеството аптеки има най-различни лубриканти, а с изключение на по предопределение, те са съвършени и за масажиране. Сценарият е прочут на всички: първо започваш с рамената, след това тръгваш надолу към кръста и едвам тогава започваш да мачкаш дупето, без да осъзнаваш, че това е оня профански тайландски способ за повдигане на либидото. Масажите могат да бъдат вярната въведения, а и кой би отказал лъскавото ароматно женско тяло?

2. Помага за куикито
Трябваше ни много време, с цел да разберем, че дамата има потребност от софтуерно време, преди да задейства своите полови мераци. Сутрешната ерекция не влиза в приложимост, тъй като ще пориш през пустинята Гоби като маджарски танк. Лубрикантите биха помогнали за по-безболезненото навлизане, а не като Хитлер в Полша. Единственото изискване за качествено пробуждане е голямото количество – предлагаме да бъдеш великодушен, тъй като тя не е за един ден! Истинският благородник постоянно поддържа колата и дамата с вярното масло!

3. Различните усети
Ментовите лубриканти доставят едно друго чувство – те охлаждат и оставят прелестен усет в устата на партньора/партньорката, когато пристигна време за орални милувки. Половите органи получават прякори от самото начало от прасковка до кожена близалка, затова е време да приключим всичко с в допълнение стимулиране на някои рецептори. Наистина ще се усещаме по-спокойно, когато знаем, че го сервираме с шоколадов или плодов усет. Истинският благородник постоянно целува дамата с език… по всички устни!

4. Всичко е по-хубаво
В разгара на вечерта е доста мъчно да поставиш каската, а използването на алкохол украсява картинката в допълнение. Монтирането е като опитите за отваряне на китайска торбичка, като че ли няма две страни! На помощ идват лубрикантите, те оказват помощ за слагането, усъвършенстват възприятието и те избавят от 3-часовата лекция със сухи тренировки на банан. Нека не забравяме, че е належащо и външно слагане на лубрикант, с цел да е несъмнено, че и определената ще изпита същото наслаждение. Сухият режим е противен и за двамата, тъй като ти искаш още, а тя към този момент е в пъкъла на вагината!

5. Ура за половите маратони
Какво е първото нещо, което правиш с новата другарка? Водиш я вкъщи за уикенда и вършиме толкоз секс, че на финала нямате потребност от карта за фитнес, тъй като всичко е изгорено в леглото. Сексуалните маратони дават живот (буквално) и ги предлагаме на всички, които желаят да се освободят от напрежението и проблемите на света. Нека кажем, че първите няколко часа всичко ще е наред, само че по-късно стартират по-големите компликации, нормално разбираш за какво Буратино не мастурбира, а също така е ясно, че си протъркван, само че не си единствен и не искаш да прекосяваш Сахара още веднъж. Чували сме, че дамата към този момент не усеща наслаждение, а нещо приблизително сред пердах с ножове и триене с груба шкурка. Разбираме те и подсещаме, че лубрикантите ще оказват помощ!

6. Нещо ново
Те затоплят, охлаждат, забавят, гъделичкат и като цяло връщат първичните наслади в леглото. Можеш да се отдадеш на тези култове, които постоянно са те тормозили, тъй като могат да причинят болежка. Все отново е хубаво да поискаш позволение за по-смелите мечти! Не гледай на дамата като на бутало от 2-тактов мотор и тя има потребност от време!

7. Билет за задния вход
Врата номер 2, свещеният граал, задният двор и още доста други способи за именоване на аналния секс се появяват в съзнанието ни (извиняваме се), само че има единствено един метод за реализиране на проекта – лубрикант. Няма по какъв начин да очакваш от дамата да се съгласи на сходна акробатика, откакто е чела цялостен живот какъв брой мъчително преживяване може да бъде. Или използваш лубрикант или я подготвяш за експирианса на Сливенския затвор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР