Проблемите с веригите за доставки на General Electric Co. (GE)

...
Проблемите с веригите за доставки на General Electric Co. (GE)
Коментари Харесай

Проблемите на General Electric продължават

Проблемите с веригите за доставки на General Electric Co. (GE) не престават, и те ще се отразят отрицателно на резултатите на компанията през третото тримесечие на 2022 година. Това е споделила по време на конференция основният финансов шеф на GE Каролина Хаппе, написа Wall Street Journal.

" Трудностите във веригите за доставки не престават да лимитират нашите лични благоприятни условия да доставяме артикули на клиентите си ", споделя тя.

Най-сериозни компликации, по думите на Каролина Хаппе, изпитват подразделенията на GE в региона на авиацията и опазването на здравето.

GE планираше да достави на клиенти повече самолетни съставни елементи и мотори през третото тримесечие на годината, само че беше принудена да удължи крайния период на доставките, което ще има " негативно отражение върху облагите ", разяснява основният финансов шеф на компанията.

Тя отбелязва още, че съгласно предварителните оценки, свободният паричен поток (оборотни средства) на GE през третото тримесечие на годината ще бъде на равнището на второто тримесечие (162 милиона долара) или малко повече.

От началото на 2022 година, пазарната капитализация на General Electric се е сринала с 27%.
 Глобиха General Electric $200 милиона за заблуждаване на вложителите
Глобиха General Electric $200 милиона за заблуждаване на вложителите

В същото време GE не е съгласна с административното решение на SEC
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР