Проблемите с коленете, които тормозят Рафаел Надал през цялата му

...
Проблемите с коленете, които тормозят Рафаел Надал през цялата му
Коментари Харесай

Надал с проблем в коляното, отказа турнир заради него

Проблемите с коленете, които тормозят Рафаел Надал през цялата му кариера, не престават да го преследват и през тази година. Испанецът се оплака, че се има "натрупани равнища на стрес " в коляното от присъединяване му в двата шампионата в Китай в последните две седмици.

За да не се стигне до по-тежка контузия, която даже може да заплаши кариерата му, международният номер едно отхвърли присъединяване в идната декларирана от него конкуренция - в Базел, от категория АТР 500.

Маестрото прегази Надал, продължава да написа история

Засега тази контузия не въздейства на проектите му за останалите шампионати до края на годината. Те ще бъдат в Париж, от сериите Мастърс 1000, както и финалния шампионат за 2017 година в Лондон.

"За страдание, би трябвало да разглася, че няма да играя в Базел. До това решение се стигна след аудиенция при лекаря ми. Събрал се е прекомерно доста стрес в коляното ми, проблем, който ме мъчеше от много време в Шанхай. "

"Докторът ми предложи горещо да почивам известно време. Все отново направих два доста мощни шампионата в Китай и в този момент е времето да си взема къса отмора преди финалния спринт ", съобщи Надал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР