Проблемите с качеството на автомобилите на Tesla не са нещо

...
Проблемите с качеството на автомобилите на Tesla не са нещо
Коментари Харесай

Отново сериозни проблеми с качеството на Tesla

Проблемите с качеството на колите на Tesla не са нещо ново, въпреки през последните години Tesla доста да усъвършенства контрола и материалите, които употребява. Въпреки това, компанията наподобява не е направила това във всички сфери и притежатели на Model S се оплакват от проблеми с покритието на кормилото, което се разпада на съвсем нови коли. В обществените мрежи и конгреси на марката се появиха фрагменти от коли с най-малък пробег, чийто волан наподобява в извънредно неприятно положение.
Потребител с името @The Kilowatts споделя фрагменти от персоналния си автомобил с пробег от 39 429 километра, който към този момент изпитва сериозен проблем с покритието на кормилото. В двете страни на по този начин нареченият „ yoke ” има съществено протриване, като на две места даже липсват части от покритието. Друг консуматор пък се оплаква, че кормилото му почнал да се разпада след единствено 6 437 километра на пътя.
Към момента няма формален отговор от Tesla, само че почитатели на компанията я пазят, като споделят, че тези вреди са породени от нокти, потребление на лосиони и дезинфектанти или други артикули, които разграждат материала. Към момента проблемите се срещат единствено при коли с новия волан на марката./Fakti

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР