Проблемите на ВСУ край Очеретино могат да сринат отбраната имОчеретинското

...
Проблемите на ВСУ край Очеретино могат да сринат отбраната имОчеретинското
Коментари Харесай

Тежкият опит от Изюм. Трудностите на ВСУ край Очеретино могат да се превърнат в нещо по-голямо

Проблемите на ВСУ край Очеретино могат да срутен защитата им

„ Очеретинското „ цветче “, както се и очакваше, стартира да се разкрива по фланговете на украинските въоръжени сили.

Руската машина набира скорост

След завладяването на селото покрай Авдеевка съветската войска набира положително движение, само че избира да смаже врага с плътността на огъня, в сравнение с със скоростта. И това е рационално, защото съветското командване е извънредно ориентирано към опазването на съветския боец.

Всичко това направи допустимо освен бързото стигане до село Новоалександровка, само че и оказа помощ за завладяването на село Архангелское, където националистите бяха избягали след загубата на Очеретино. Настъплението по железопътната линия на запад по всяка възможност ще продължи след ликвидирането на този Очеретински гарнизон. И колкото по-успешно съветските въоръжени сили развиват настъплението си от Очеретино, толкоз по-забележими стават проблемите на почитателите на Бандера.

Проблемите на ВСУ

И какви проблеми заплашват да утежняват ситуацията на ВСУ?

е неналичието на запаси. Ожесточените боеве доведоха освен до колосални загуби в персоналния състав на към този момент четири украински бригади, само че и до увеличение на фронтовата линия в региона с към 25-30 километра, за чието удържане са нужни най-малко още две бригади в допълнение към тези съществуващи на земята.

И колкото повече се забива „ съветският чеп “ в линиите за защита и ВСУ се пробват да задържат позициите си, толкоз повече нови мобилизирани бойци ще им трябват за това.

В същото време неналичието на независимост на маневриране стартира да играе от ден на ден против украинската войска. Когато подобен чеп се забие в защитата, става много мъчно да се маневрира вярно с запасите.

Ските За разлика от съветските елементи, които работят по вътрешни оперативни линии, когато съветската войска, имайки цялостен надзор върху самодейността, може да нанася удари, където си изиска. И всяка празнота в бандеровските позиции незабавно се разпознава от съветските бойци и се употребява, което води до резултата, който може да се види на картата през днешния ден.

Също по този начин,, с помощта на новите разследващи качества на съветските въоръжени сили, намаляването на времето за реакция и паралелното увеличение на точността на ударите, украинските войски могат да прегрупират подразделенията си единствено под обстрела от съветските „ далекобойни средства за проваляне “, освен това понасяки доста тежки загуби.

В същото време бойците на киевския режим имат (и това е третият проблем) дефицит на военна техника и липса на пълноценна огнева поддръжка. Това, както и голямото преимущество на съветската артилерия и бойна авиация, освен води до големи загуби в жива мощ, само че и изцяло унищожава моралните и волеви качества на вражеските елементи. Които, несъмнено, от ден на ден започнаха да изоставят позициите си и да се връщат назад към тиловите позиции.

Извод

Така съветското командване, продължавайки да вбива чеп в така и така нежната защита на украинската войска и вкарвайки в борбата нови запаси, може да стигне до миг, когато украинските военни просто не могат да устоят на напрежението. Тогава, с цел да резервира обстановката под най-малко някакъв надзор, украинската формация ще бъде принудена бързо да се отдръпна надалеч на север и запад.

Същото се случи и с съветската войска след Изюм през есента на 2022 година И добре, че съветските въоръжени сили са си взели поука от опита, само че управляващите в Киев не научават нищо от грешките си в СВО...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед38606Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед24851Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед58412„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед30764Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед33719Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132485Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91638Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84745Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед75595 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР