Проблемите на София са много. Кажете едно нещо, което е

...
Проблемите на София са много. Кажете едно нещо, което е
Коментари Харесай

Пламен Данаилов: Ако „Топлофикация София“ спре, ще има режим на тока в столицата

„ Проблемите на София са доста. Кажете едно нещо, което е хубаво и няма потребност от интервенция. „ Топлофикация София “ е проблем, който може да се реши единствено с пари. Тя е в „ капан на бедността “. Тя дължи над 1,5 милиарда лв. „ Българския енергиен холдинг “.

Това сподели в студиото на „ Тази заран “ Пламен Данаилов, лидер на листата на „ ИТН “ за общински съветници в София.

Тя е била оповестена и за общодържавно търсене

„ Решенията са или Столичната община да вземе огромен заем и да оздрави сдружението, инвестирайки доста пари или да го попрехвърли на страната, или да откри частен вложител. Решението, което ние предлагаме е излекуване на сдружението. То коства 1,5 милиарда лв.. По този метод ще може да създава нови мощности за електрическа енергия, тъй като с топлинната не може да се устоя. При вложения и развиване на сдружението, то ще може да върне задължението към БЕХ в границите на 7 години и да стартира да работи на облага. Това е бизнес проектът. Столичната община може да вземе заемът. Така „ Топлофикация София “ може да излезе от този капан. Ако тя спре, ще има режим на тока в София – това е 100% несъмнено “, акцентира той.

Срокът за рекламации по годишните изравнителни сметки е 31 август 2023 година

„ Да си общински консултант значи да се опитваш да решаваш проблемите в общината. Имам фантазия да живеем в прекрасен и организиран град, който да ни кара да се усещаме щастливи. Не ни ли омръзна да гледаме фотоси на прелестни градове и да се споделя – по този начин можеше да е и в София. Нека да е по този начин хубаво в София “, изясни Данаилов. Той посочи, че претендент за общински консултант е и неговия брат.

Той гостува в „ Тази събота “ със брачната половинка си Яна

„ Моят брат е един от най-хубавите юристи по комерсиално право в България. Ще бъде горделивост за един общински съвет той да бъде част от него. Включваме се в изборите за опцията да решаваме проблемите на София “, акцентира Пламен Данаилов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР