Проблемите на София не са политически, те са технологични. Трябва

...
Проблемите на София не са политически, те са технологични. Трябва
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Искам да изградя самостоятелна Здравна каса за софиянци

„ Проблемите на София не са политически, те са софтуерни. Трябва да поставите претендентите на позиция да кажат каква визия за София имат и по какъв начин си наподобяват. Това съобщи Красимир Стойчев - кандидат-кмет на София от " Партия на Зелените ", в предаването „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

За целите си той изясни, че първо ще направи мораториум върху новото строителство в Югозападна София. „ Стойността на парцелите там стартира да пада, тъй като е извънредно ", сподели Стойчев. Той изясни, че ще преобразува индустриалните зони в зони за жилищно строителство и в североизточна София да се построи новото сити на града. Желанието му е да построи независима софийска здравна каса за столичани. Стойчев запита за какво полицията в София не е подчинена на кмета и за какво няма полицейско ръководство във всеки регион на столицата.

Запитан какво най-вече го тормози в София в този момент, той отговори, че бизнесът си е бизнес, само че бетоновият възел може да отиде отвън града. „ За година мога да трансформира трафика в София с разбор и пренасочване ", изясни той и сподели, че има софтуери, с които може да се проучва и рационализира придвижването в града.

В коментар на репликата, в случай че е било просто, за какво не е свършено, той сподели: „ не знам ". За него и здравното обслужване е просто и запита в случай че поликлиниките и общинските лечебни заведения се обединят в холдинг, дали няма да е по-просто. „ Градът е изработен, с цел да е удобно на хората, ние не мислим за комфорт, мислим за странни хрумвания ", сподели Стойчев.

„ Ако политическите машини ги няма, аз не съм обезпокоен изобщо. Мога да ви кажа доста мощно име, само че той е едвам на 3-то място в листата на ГЕРБ, това е Любо Минчев. Той е специалист по хардуера, аз съм специалист по софтуера ", изясни Стойчев.

„ Имам две 11-годишни прелестни деца и се тормозя, че някой ден ще кажат: „ Татко, за какво ни остави този батак ". Колкото повече човек остарява, толкоз по-малко го е боязън ", изясни Красимир Стойчев претекстовете си да се включи в кметската конкуренция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР