Проблемите на iPhone X изглежда не са свършили - Apple

...
Проблемите на iPhone X изглежда не са свършили - Apple
Коментари Харесай

Потребителите на iPhone X съобщават за проблеми при гласови обаждания



Проблемите на iPhone X наподобява не са свършили - Apple съумя да адресира множеството грешки след стартирането на флагмана, само че в този момент има нова драма и тя наподобява много сериозна. Потребители оповестяват, че дисплеят на телефона не се включва известно време, когато има входящо позвъняване и това пречи то да бъде признато. Няма метод също по този начин те да видят кой тъкмо ги търси от другата страна. Първите недоволства за този проблем се появиха в края на декември, само че наподобява обстановката се задълбочава.

Причината за този бъг към момента не е ясна, а рестартиране и връщане към фабричните настройки не оказват помощ. Няма и информация какъв брой % от iPhone X устройствата са наранени от казуса, а формалният коментар на Apple е, че " проверяват обстановката ".

Позовавайки се на историята, този бъг едва ли ще се отрази фрапантно на продажбите на iPhone X. Apple работят върху възстановяване на стабилността в iOS 12 и това би трябвало да помогне, макар че още не е ясно дали казусът е софтуерен.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР