Проблемите на Барселона в атака най-после ще приключат. От началото

...
Проблемите на Барселона в атака най-после ще приключат. От началото
Коментари Харесай

Добри новини за Барса, Меси и Суарес се връщат в игра

Проблемите на Барселона в офанзива най-сетне ще приключат. От началото на сезона каталунците по този начин и не могат да употребяват новия си тризъбец в офанзива, състоящ се от новото попълнение Антоан Гризман, както и от Лео Меси и Луис Суарес. Причината е в контузиите на последните двама.

Аржентинецът към момента не е играл този сезон, до момента в който уругваецът получи контузия още в първия кръг при загубата от Атлетик Билбао. Сега обаче южноамериканското дуо е на прага на завръщането си в игра, оповестява вестник "Спорт ".

Още в понеделник Суарес ще стартира тренировки на цялостни обороти. Очаква се най-късно в средата на идната седмица и Меси да почне да се готви под цялостна пара с останалите си съотборници. Така те ще са подготвени за мача с Валенсия на "Камп Ноу " в събота.

Досега единствен разполагаем на наставника Ернесто Валверде беше Антоан Гризман, само че си личеше, че изпитва проблеми, когато няма помощта на другите двама съществени футболисти в нападението на каталунците. Сега ще се види по какъв начин ще играят тримата едновременно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР