Проблемите, които имат българите са общи и за гражданите на

...
Проблемите, които имат българите са общи и за гражданите на
Коментари Харесай

Доц. Васил Пандов, ПП-ДБ: Готвим се за правителство и да бъдем първа политическа сила

„ Проблемите, които имат българите са общи и за жителите на Европейски Съюз. Това, което аз имам като информация е, че в доста страни има митинги против цените, инфлацията. Проблемите на България са доверието в институциите. Това е резултат от неприятно ръководство и неприятно водена политика години наред. Надявам се, че това българите към този момент го схванаха. “

Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ доцент доктор Васил Пандов – някогашен депутат от „ Продължаваме промяната “ и кандидат-депутат на обединяването ПП-ДБ в 23 МИР София. По неговите думи би трябвало да се насърчи българската промишленост.

„ В момента сме на второ място по растеж на приходите. Нямаше подобен растеж на приходите преди нашето държавно управление. Това е обвързвано с ръководството на обществените финанси “, разяснява доцент Пандов.

По устава на Организация на обединените нации ние сме задължени дружно с 120 други страни, да арестуваме Путин, в случай че той пристигна на наша територия, сподели още политикът от ПП-ДБ, само че добави, че не има вяра съветският президент да посети скоро страна от Европейски Съюз.
Ще предложим държавно управление с нашите цели. На този стадий, несъмнено за това би трябвало да бъде взето решение на нашите партийни органи, само че на този стадий ние не сме обсъждали държавно управление в коалиция с ГЕРБ-СДС. Причините са доста.
„ Готвим се за държавно управление и да бъдем първа политическа мощ. Това държавно управление явно би трябвало да бъде формирано въз основата на договаряния, стратегия, цели. Ние ще предложим такива цели на останалите политически сили “, уточни доцент Пандов.

„ Не съм склонен, че да носиш отговорност значи да имаш министри “, разяснява политикът от ПП-ДБ.

„ Нашето отношение към корупцията не се е трансформирало. Вярвам, че след последните наказания „ Магнитски “ правосъдната промяна ще се реализира “, добави доцент Пандов.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР