Проблемът със спиране на автомобили с инвалидни стикери в Синята

...
Проблемът със спиране на автомобили с инвалидни стикери в Синята
Коментари Харесай

Въпрос на Varna24.bg извади наяве голям проблем в града

Проблемът със прекъсване на коли с инвалидни стикери в Синята зона влезе в полезрението на новия заместник-кмет на Варна Снежана Апостолова, в чийто ресори са дирекция " Социални действия “ и дирекция " Здравеопазване “.

Представители на организации, които работят с лица от разнообразни уязвими групи в града, се оплакаха, че биват глобявани до момента в който правят общественополезна активност за лица от избрани целеви групи. Плащаме си санкциите, само че е нужно да бъде помислено за някакви обозначителни стикери по колите ни, защото работим за облекчение на живота на неподвижни, трудноподвижни лица, възрастни и други в неравностойно състояние, стана ясно от думите на представители на организации от Варна.

Казусът излезе наяви след въпрос, издигнат от Varna24.bg , обвързван с тематиката, че Община Варна ще обособи седем точки в града, в които жителите ще бъдат осведомени, съветвани и насочвани за прилагане на обществени услуги. За задачата ще бъде основан нов фронт офис ул. " Г. С. Раковски “ № 62, етаж 1. Там постройката занапред ще влезе в обсега на Зелена зона и би трябвало от в този момент да бъде помислено за броя места за колите, които са благосъстоятелност на лица с увреждания или обслужват такива.

Такъв все още проблем съществува, въпреки и не всеки ден, в региона на кметство " Одесос ", който е в Синя зона. Не постоянно доближават инвалидните места и постоянно хората се принуждават да заплатят за прилагане на паркомясто, с цел да получат нужната им административна услуга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР