Проблемът с този път е, че той е незаконен и

...
Проблемът с този път е, че той е незаконен и
Коментари Харесай

Разразиха се дебати заради строеж на път в Рупите

Проблемът с този път е, че той е противозаконен и е стъпил в ”Натура 2000 ”. Тук има местообитания на предпазени типове. Това е нарушаването и не може да се строи тук, Прокуратурата прави инспекция. Това съобщи в ефира на Нова телевизия природозащитникът Андрей Ковачев във връзка градежа на път в местността Рупите.
От общината са безапелационни, че всичко е предпазена зона. " Сега колите минават откъдето решат, по-добре е да има трасе по което да се прави това прекосяване. Винаги е минавано по този път ", безапелационни са представителите на общината.

Ковачев бе безапелационен това е било земеделска земя. " Това място не е за път ", отсече той. Кметът на село Рупите Георги Атанасов съобщи, че всички локални хора са за път. " Не съм виждал предпазени типове. Нека да отидем и да питаме един човек от селото да видите какво ще ви кажат, няма боязън - всички желаят този път ", безапелационен е той. Попитан дали след градежа на пътя няма да стартират и градежи на хотели той съобщи, че не знае, само че в местността няма къде да се спи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР