Проблемът с Шенген освен политически, е и криминален. Холандските служби

...
Проблемът с Шенген освен политически, е и криминален. Холандските служби
Коментари Харесай

Минчо Спасов: Проблемът с Шенген освен политически, е и криминален

Проблемът с Шенген с изключение на политически, е и престъпен. Холандските служби имат запис на Сретен Йостич с един наш някогашен министър председател. Поради това те се съмняват, че можем да бъдем благонадежден съдружник в защитата на външната граница на Европейския съюз. Това съобщи Минчо Спасов от Национална движение „Симеон Втори" в ефира на БТВ.

``Г-н Сретен Йосич беше търсен от холандската полиция за опит за убийството на холандски служител на реда. Преди 7-8 години имаше информация, че желае да убие Бойко Борисов. Борисов беше подложен под защита и самият той сподели, че се усеща застрашен. Очевидно е малко плашлив``, добави Спасов.

``Състоянието на българската политика сега е това – жабата е глътната от щъркела, само че той не може да я преглътне, тъй като тя го държи за врата. Тази обстановка на цайтнот е нездравословна за държавата``, посочи още той.

``Ситуацията с Национална движение „Симеон Втори" може да се съпостави с притчата с песимиста, оптимиста и реалиста. Когато се зададе стихия, песимистът се хвърля в трюма на кораба и стартира да се вайка, оптимистът също влиза в трюма и стартира да се моли, а реалистът излиза на палубата и стартира да наглася платната. Изходът е лавировка``, разясни Спасов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР