Проблемът с се превръща в поредния повод за политически атаки

...
Проблемът с се превръща в поредния повод за политически атаки
Коментари Харесай

БСП обвини ГЕРБ и ДПС в тайни договорки, превърнали родната политика в пазара Капалъ Чарши

Проблемът с се трансформира в следващия мотив за политически офанзиви на опозицията в лицето на Българска социалистическа партия към ръководещите.
И тази заран първият опит да се съберат задоволително депутати, с цел да стартира съвещанието се провали, защото в пленарната зала не влязоха парламентарните групи на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
 Парламентът проработи след втори опит, Движение за права и свободи избави кворума Парламентът проработи след втори опит, Движение за права и свободи избави кворума
Народното събрание в началото не събра кворум и не съумя да проработи в 9.00 ч. Депутатите от Българска социалистическа партия отхвърлиха да се записват и по този начин се...
За социалистите беше ясно, че ще постъпят по този начин – още предходната седмица те оповестиха, че няма да оказват помощ на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ с кворума, в случай че не се преглежда въпросът за въвеждането на машинното гласоподаване. На втория опит обаче хората на Ахмед Доган се записаха и по този начин в действителност подадоха ръка в потребност на ръководещите.
т, с цел да опазят ръководството на Бойко Борисов.
„ Движение за права и свободи постоянно са били част от ръководството. Това можем да го забележим и в бюджета, който те постоянно поддържат , и в този бюджет са подкрепени доста мощно техните общини “, съобщи соцдепутатът Стоян Мирчев. Тази колаборация се посрещала отрицателно в редиците на ръководещите, счита Мирчев, който уточни като образец кметът на Благоевград Атанас Камбитов, напуснал ГЕРБ по морални аргументи.
„ ГЕРБ и Движение за права и свободи трансфораха политическата действителност в България в един пазар, който умерено можем да назовем родният Капалъ Чарши “ (най-големият затрупан пазар в Турция – бел. ред.), заявява Мирчев. И моли към протестиращите жители „ да не стопират своето неодобрение против този модел на мафията “.
 Осман Октай: Борисов се опасява да не бъдат осветени други негови зависимости Осман Октай: Борисов се опасява да не бъдат осветени други негови зависимости
Случилото се на митинга на 2 септември заглуши апела на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ за оставка на премиера и президента и з...
„ Свидетели сме за следващ път по какъв начин политическото говорене се разминава от действителните дейности. И Движение за права и свободи, и ГЕРБ, посредством своите представители, се пробват да се разграничат едни други, само че в миналите повече 3 години в живота на това Народно заседание сме очевидци по какъв начин в основни моменти и за значими закони те си подават ръка “, уточни Мирчев.
Според него „ Обединени патриоти “ са просто „ листът, зад който се крие целият развой “, в който действително ръководят Движение за права и свободи и ГЕРБ. „ Цялото това задкулисие и непоследователност към този момент дават отражение в редиците на ръководещите “, разяснява депутатът от левицата, давайки за образец някогашният кмет на Благоевград Димитър Камбитов, който през вчерашния ден разгласи, че напуща партия ГЕРБ.
„ Същото се случва и в НФСБ. Един от ръководителите им по Черноморието също напусна с много забавно видео, което разгласява с обществените мрежи “, разяснява още Стоян Мирчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР