Проблемът с регионалното депо за отпадъци в Силистра се превръща

...
Проблемът с регионалното депо за отпадъци в Силистра се превръща
Коментари Харесай

БСП e срещу застрояването на плажовете


Проблемът с районното хранилище за боклуци в Силистра се трансформира в рецесия за всички поданици на региона, счита лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Силистра Атанас Костадинов. Това е една от " горещите " проблематични точки, за чието решение той ще работи като депутат

Българска социалистическа партия е срещу застрояването на плажовете, съобщи вторият в листата на " Българска социалистическа партия за България " в Бургас Станимир Баев след сигнали от жители за съществуване на бетонови детайли на плаж " Бургас-Север ". Общински съветници от Българска социалистическа партия към този момент са отправили запитване до кмета Димитър Николов дали има издадено позволение от основния проектант на общината и дали са спазени условията на наредбите на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие. Независимо от отговора, че позволение няма, на плажа се инсталират стоманобетонни фундаменти, открили социалистите. Баев пое ангажимент за законодателна самодейност, обвързвана с приемането на промени, водещи до ограничение на застроената повърхност по плажната линия. Той е безапелационен, че ръководството на плажовете би трябвало да се управлява или от министерството, или от общините, тъй като сега има най-малко три институции, които се занимават с концесиите, слагането на преместваеми обекти и други действия.

" Българска социалистическа партия е единствената мощ, която съумя да сплоти други леви партии. Това е лявата партия на България и тя е длъжна да изведе народа си от тази рецесия - здравна, обществена, икономическа. Имаме стратегия, която предлага рационални решения във всички области. Но те могат да се осъществят само, в случай че Българска социалистическа партия взе участие в бъдещото ръководство на страната ", съобщи пред гласоподаватели в Чирпан лидерът на листата в Стара Загора Георги Гьоков. Той прикани на 14 ноември да се гласоподава с номер 33 в бюлетината за " Българска социалистическа партия за България " и с номер 6 за Румен Радев и Илияна Йотова. 15 нови членове на Българска социалистическа партия в Чирпан получиха членските си книжки. Те бяха поздравени от управлението на Областния и общинския съвет на партията и получиха повеля със своите познания, умения и триумфи да работят за одобряване на социалистическите хрумвания.

Кандидатите за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " се срещнаха с гласоподаватели от Хасково. " Политиката на Българска социалистическа партия потвърди своята справедливост с времето. Вървим безусловно поредно по нашите цели, тъй като те са задачите и на България. Ние бяхме най-диалогични, бяхме гласа на разсъдъка, изключително в 45-я и 46-я парламент. Следващото Народно заседание би трябвало да сформира кабинет, който да изведе страната от рецесията. Такъв без коалиция " Българска социалистическа партия за България " не може да се случи, тъй като имаме рационалните решения ", съобщи лидерът на листата Владимир Маринов. Хората споделяха терзанията си поради ниските приходи и все по-увеличаващите са разноски в всекидневието. По-късно претендентите се срещнаха с поданици на село Спахиево. Местните се оплакаха от неналичието на превоз, аптека, магазин за хранителни артикули и банкомат в обитаемото място.

" Вярвам, че с общи старания и рационални решения Котел още веднъж може да се възроди стопански, което ще стимулира повече младежи да останат и да се осъществят в родното си място ", съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Сливен Атанас Зафиров. По думите му районът има всички предпоставки за развиването на резистентен културно-исторически туризъм, който да върне жизнеспособността на града и да сътвори нови работни места за локалните хора.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР