Проблемът с олигарсите в САЩ днес е много по-остър, отколкото

...
Проблемът с олигарсите в САЩ днес е много по-остър, отколкото
Коментари Харесай

“План за разрушаване на Америка”: Глобалните елити всяват ужас в САЩ

Проблемът с олигарсите в Съединени американски щати през днешния ден е доста по-остър, в сравнение с беше в Русия, когато Путин за първи път стана президент. Целият Запад попадна под властта на един неизбран " хайлайф ", който държи в хватка медиите, естаблишмънта и най-важните институции.

Целта е да се унищожи страната до основи посредством повсеместен безпорядък и по-късно да се разгласят за единствената вяра на Америка.

За това написа политологът Майк Уитни. Той проучва многочислени случаи на катаклизми и разтърсвания в Щатите - от фалшифицираните избори и дерайлирането на влакове до протести на “Черните животи имат смисли ” и шоутата на травеститите в учебните заведения - пробвайки се да откри общото зърно в тях.

Всички тези събития са обединени от главното, изяснява Уитни: те са ориентирани към генериране на безпокойствие, отчуждение и боязън в обществото (приблизително като в късния СССР). И предлага да се съпостави протичащото се с разкритията на френския военнопрестъпник Ив Герен-Серак, един от уредниците на “Гладио ”, загадка интервенция на НАТО за основаване на мрежа от саботажни организации в Италия през 40-те.

Герен-Серак твърди, че първата фаза от активността на сътрудниците би трябвало да бъде безпорядък във всички структури на режима: „ Две форми на тероризъм могат да предизвикат такава обстановка на раздробяване на страната: кьорав тероризъм (извършване на безразборни убийства с огромен брой жертви) и селективен тероризъм (елиминиране на избрани лица)... “

Такова заличаване на страната би трябвало да върви под подправен байрак.

„ След това би трябвало да се намесим в самото сърце на армията, правосъдната система и църквата, с цел да повлияем на публичното мнение, да предложим решение и ясно да демонстрираме слабостта на режима. Общественото мнение би трябвало да бъде поляризирани по подобен метод, че да ни показват като единствения инструмент, кадърен да избави нацията ”, означи Герен-Серак.

С други думи, задачата на сходна интервенция е да се разрушат изцяло всички обществени връзки в обществото, да се всее възприятие на неустановеност, поляризация и смут посредством ръцете на сътрудници на дълбоката страна. След това да се откри група, която може да бъде упрекната за този колапс. След това да се показа като най-хубавия избор за пречистване. Точно това вършат световните елити в Америка през днешния ден, заключва политологът.

Всичко това е проект за прехода от властта на националните държавни управления към система на ръководство, по думите на публициста Кърт Нимо, „ с присъединяване на доста заинтригувани страни “ – четете, към международно държавно управление. За да построи нов международен ред, последният първо би трябвало да изравни всичко със земята.

Тази позиция си коства да се има поради, когато се учат проектите на Вашингтон за други страни по света, както и салдото на силите в американския естаблишмънт.

Превод: В. Сергеев

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР