Проблемът не е само в протоколите за изборите. Решението как

...
Проблемът не е само в протоколите за изборите. Решението как
Коментари Харесай

Сложният изборен протокол не е единственият проблем, напомни Христо Иванов

Проблемът не е единствено в протоколите за изборите . Решението по какъв начин да наподобяват секционните протоколи е признато от ЦИК на 4 февруари , с болшинството на ГЕРБ, напомнят от " Демократична България ".

Заради метода, по който ще се регистрират гласовете на тези избори, преди дни с писмо изборната комисия, че може да не успее да оповести финален резултат от вота в законовия период.

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пита ", че ГЕРБ не са отговорни ": " Чак в този момент вашето болшинство се плесна по челото да открие очевидния факт, че признатия от ЦИК протокол на база на текстовете, наложени от ГЕРБ макар нашите възражения, е чудовищно комплициран. Добър ден! ".
 2 ч. повече от ЦИК - 1 за броене и 1 за писане на протокол
2 ч. повече от ЦИК - 1 за броене и 1 за писане на протокол

ЦИК се надява да няма безпорядък с преброяването на бюлетините

Христо Иванов напомня и че от месеци " Демократична България " показва митинги и предлага решения поради метода, по който се залагат и машинното гласоподаване, и отчитането на гласовете и съставянето на секционните протоколи. По думите му процесът е комплициран и допуска.

Иванов напомня и отхвърли да се разреши , което би посочило сложността на процеса, е за гласоподаване, както и отхвърли да падне и назова ограничаването противоконституционно.

Освен това на част от хората, сложени под карантина поради ковид.

" За всички тези тъпи и властнически решения ние сме ви предложили различни решения, подсети още съпредседателят на " Демократична България ".
 ЦИК няма да трансформира изборния протокол
ЦИК няма да трансформира изборния протокол

Нямало нито един ред, който да не подхожда на Изборния кодекс
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР