Проблемът не бива да бъде съсредоточаван само около мигрантите. Проблемът

...
Проблемът не бива да бъде съсредоточаван само около мигрантите. Проблемът
Коментари Харесай

ГЕРБ смени тезата за проблема със сигурността в столицата

„ Проблемът не трябва да бъде съсредоточаван единствено към мигрантите. Проблемът в действителност, за който жителите ни алармираха, е за сигурността в града въобще “.

Така в предаването „ Без искания “ по Дарик общинският консултант от ГЕРБ-СДС и заместник-председател на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев дефинира проблемите със сигурността в столицата. Фокусът наподобява преместен, защото преди дни от пресцентъра на ГЕРБ разпространиха известие, с което настояха за привикване на изключителна сесия на СОС за сигурността на София поради “три случая на принуждение с непознати жители в София “ и че “тези произшествия имат капацитет да провокират непредвидими ответни реакции за възмездие. Има редица сигнали от поданици на регион “Овча купел ”, които живеят в непрекъснат боязън от конфликти с мигранти ”,се показва в прессъобщението на партията.

Извънредното съвещание на СОС се организира на 14 март. „ За страдание не успяхме със примирение да проведем работна сесия, на която да обсъдим всички въпроси, в това число и този за митинга в „ Овча купел “. Чухме жители на „ Овча купел “, видяхме оня ден протестиращи жители, майки с деца, сътрудници от разнообразни политически сили, от множеството от политически сили в Столичния общински съвет “, сподели Георгиев и добави: „ Защото дали става дума за битов случай, за съответно повишение на криминогенната конюнктура, утежняването ѝ или за закононарушения от ненавист, за каквито случаи даже сътрудник от „ Спаси София “ загатна, явно е, че имаме следващите провокации, свързани със сигурността в града, с които ние би трябвало да се оправим “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР