Проблемът на нашето време е ние да се събудим. Но

...
Проблемът на нашето време е ние да се събудим. Но
Коментари Харесай

Антон Дончев: Проблемът на нашето време е ние да се събудим

Проблемът на нашето време е ние да се събудим. Но ние не се разсънваме, разяснява акад. Антон Дончев в първото предаване ”Часът на избора ” с водещ Албена Белянова по Евроком.
Пандемията сподели, че индивидът е стадно животно и че е основан, с цел да поддържа връзка с другите хора. Разделянето е доста тежко. Какво направихме с пандемията. Огромни средства, минути, часове, ще стане и година. Човечеството отделя ужасно доста средства за тематиката " пандемия ", разяснява още той.
 Антон Дончев на 90г.: Най-важно е да запазим достолепие и да останем изправени Антон Дончев на 90г.: Най-важно е да запазим достолепие и да останем изправени
Вицепрезидентът Илияна Йотова удостои акад. Антон Дончев с почетния плакет на вицепрезидента на връх 90-я му рожден ден, съобщи отчет...
Изборите, които ни предстоят, са потегляне по стъпалата на избора. Никакъв наш избор няма да реши казуса. Предстоят ни доста избори. Всичко е политика. Сегашните избори ще изиграят някаква роля, само че не са безапелационен избор, смята писателят, написал историческия разказ " Време разделно ".
Според акад. Дончев времето ще се трансформира по всевъзможен метод. Боговете ще хвърлят заровете и нещата ще се трансформират.
" Сега идва времето на изкуствения мозък. Ние, дай Боже, ще се присъединим към европейския мозък. Изборът ще бъде доста заплашителен. Но най-страшното е отводът човек да избира. Моят боязън е, че неналичието на вдишване на отговорност е, че ще питаме за всичко изкуствения мозък ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР