Проблемът на Григор Димитров е в непостоянството, хората бъркат, че

...
Проблемът на Григор Димитров е в непостоянството, хората бъркат, че
Коментари Харесай

Бащата: Григор има желязна психика, но е непостоянен

Проблемът на Григор Димитров е в непостоянството, хората бъркат, че той има нестабилна душeвност. Това съобщи неговият татко Димитър Господинов пред камерата на bTV. Таткото е първи треньор на звездата и сега е на шампионат в Сливен с водения от него отбор на Хасково.

" Нещата са елементарни. Трябва да пристигна момента. Да повярваш в себе си. Трябва да следваш тактиката, да имаш самообладание. Търпението, което и Григор усети в Синсинати. Въпросът е самичък да усеща нещата, когато ги усети, от там нататък, аз знам какво може той ”, твърди Димитър Господинов.

„ Григор има желязна душeвност. Само хора, които не познават могат да настояват противоположното. Малцина обаче са наясно какво значи да водиш живот като един от огромното тенис семейство ”, безапелационен е бащата.

Чул се с Григор незабавно след мача. Заедно със брачната половинка Мария, от която Гпишо е наследил хубостта, към този момент нямат проекти да пътуват за Откритото състезание на Съединени американски щати. Както нормално, ще стискат палци за него пред тв приемника. И ще държат на разположение мобилните си телефони.

„ Уморих се от път. Докато беше дребен Григор, пътувахме доста и бях на всички места с него. И в този момент, в случай че ми звънне, потеглям незабавно ”, прям е Господинов. Единственото, за което се моли на Господ е синът му да е здрав: „ За всичко останало си има верен миг ”, твърди той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР