Проблем за зодия Рак с ремонтите вкъщи.Ето хороскопа от Ламята.ОвенМного

...
Проблем за зодия Рак с ремонтите вкъщи.Ето хороскопа от Ламята.ОвенМного
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 февруари четвъртък: Да не прави ремонт зодия

Проблем за зодия Рак с ремонтите у дома.

Ето хороскопа от Ламята.

Овен

Много спорен ден. Успехи и неприятности непрестанно ще се сменят и това доста ще Ви нервира. Ще Ви харесват напълно не всички събития през този ден, само че напъните Ви да измененията обстановката ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на към този момент съществуващите. Много огромна е вероятността за поява на професионални компликации, с които ще се наложи да се справяте независимо. Подкрепата на околните няма да е цялостна и надалеч не всеки път ще Ви схващат вярно, само че като цяло връзките Ви ще са спокойни.

Телец

Телец Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ през днешния ден ” и Вашето „ на следващия ден ” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това
 

Близнаци

Днес ще бъдете изпълнени с сила и с планове всичко да преработите по личен усет. В интерес на истинат, ще съумеете да преправите всичко, само че дали ще Ви бъде по усета, никой не може да каже...
 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.

Въздържайте се от поправки у дома.
 

Лъв

За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.
 

Дева

Порядъчност и дисциплинираност - това са двете основни думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни единствено в случай че се справите с близките и ги накарате да правят това, което смятате за належащо. И в случай че наоколо е обектът на Вашите въздишки, той също ще би трябвало да се преценява.
 

Везни

Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.
 

Скорпион

Днес няма никаква потребност да се намесвате в живота на хората, които Ви заобикалят, въпреки че доста ще Ви се желае да го извършите. У Вас кипи мощно предпочитание да вземете присъединяване във всичко, което става, а това открива пред Вас голям брой нови удивителни благоприятни условия. Може би имате проблем единствено със смелостта? Защо се страхувате, че никой няма да изиска да Ви вземе в своя тим? Напротив, всички биха желали да вземете по-активно присъединяване в това, което става. Оставете своя диря в заобикалящия Ви свят!
 

Стрелец

Не оставяйте нещата на самотек и не действайте непринудено. В подобен ден е по-добре колкото можете по-внимателно да планирате дори и най-малките елементи. За задачата би трябвало по-добре да разберете, какво става към Вас, тъй като може и да не знаете всичко, а може и нещо да сте изпуснали. Не Ви заплашва никаква заплаха, само че има неща, които би трябвало да научите по-скоро, защото може много да повлияят на Вашата позиция. Никога не е ненужно да научите още нещо ново и по тази причина се постарайте повече неща, без да приемате всичко за чиста монета.
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

Постарайте се да се задържите на позициите, които сте съумели да завоювате в навечерието на този ден: има заплаха в противоположен случай да загубите напълно неотдавнашни свои придобивки. Не се отпускайте и не се надявайте на удобно стичане на събитията, както и на това, че ще Ви върви във всичко, което се отнася до професионалната Ви реализация, сами ще бъдете пръста на ориста. Потърсете за съвет и помощ по-възрастни свои близкаи: няма да Ви бъде ненужно. Вероятно е прелестно пътешестване в хубава компания, само че през втората половина на деня.
 

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР