Проблем с влака София-Видин, който е тръгнал от столицата в

...
Проблем с влака София-Видин, който е тръгнал от столицата в
Коментари Харесай

Проблем с влака София-Видин: Композицията е спряла на косъм от обръщане

Проблем с влака София-Видин, който е тръгнал от столицата в 12 часа на обяд – след гара „ Макреш “ хората усетили мощно разлюляване на вагоните и композицията е спряла на косъм от превръщане.
Прочетете още
Според пътуващите линиите са били извити като дъга, най-вероятни поради високите температури през днешния ден в Северозапада.

Почти час по-късно пътуващите са били преместени в първия вагон, с който са траяли към Видин, а останалите вагони от композицията са останали на място.

Началникът на влака и кондукторите не са дали пояснение за случилото се.

Всички пътуващи са се разминали със мощен уплах. Не е ясно дали линията ще бъде освободена и дали последният трен от Видин за София ще замине по разписание.

От БДЖ обясниха за bTV, че доста постоянно заради доста високите температури се получава така наречен извъртане на линиите, в резултат на разширението на метала. В такива случаи се намалявала скоростта на влаковете.

Съобщава се също по този начин, че е не е изключено влакът Видин-София довечера да тръгне със забавяне. Забавяне имало и при товарните композиции в региона на Видин, настояват от БДЖ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР