Проблем с майка ѝ години наред пречел на Наталия Кобилкина

...
Проблем с майка ѝ години наред пречел на Наталия Кобилкина
Коментари Харесай

Кобилкина ходила при психолог, за да забременее

Проблем с майка ѝ години наред пречел на Наталия Кобилкина да зачене, научи HotArtena.

Наталия Кобилкина години наред се е борила, с цел да забременее – разкрива в. „ Уикенд “. Рускинята била изцяло здрава и лекарите не виждали причина да не зачене. Въпреки това обаче тестванията за бременност, които си правела, постоянно били с една линийка. Оказало се, че казусът е психически. Бил обвързван напрегнато сред нея и майка ѝ, насъбрано още в детството – отбелязва изданието.

Специалистката в интимната област разкри преди 2 месеца, че с мъжа ѝ Такис чакат първата си рожба. Но тя скри от необятната общност какъв брой години се е борила, с цел да стане майка. Говори се, че Наталия Кобилкина желала бебе още от първия си брачен партньор Делчо, само че по този начин и не съумяла да забременее. Не е изключено точно фактът, че не станаха родители, да е в основата на тяхната разлъка преди 3 години. През 2017 година рускинята подписа втори брак – с гърка Такис Дретакис. Този път решила да се заеме съществено с казуса „ деца “.

Кобилкина посетила съветска психоложка и от нея схванала, че казусът ѝ е от психически проект. Навремето девойката била подвластна от своята властна майка и това натрупало в нея несъзнателен стрес. Оказало се, че контузиите от тези безконечни разправии са пречели на Наталия да забременее.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР