Пробите за коронавирус на нелегален мигрант и други двама пациенти,

...
Пробите за коронавирус на нелегален мигрант и други двама пациенти,
Коментари Харесай

Отрицателна е пробата за коронавирус на мигранта, тестван в Хасково

Пробите за ковид на незаконен мигрант и други двама пациенти, настанени в инфекциозното поделение на болничното заведение в Хасково, са отрицанелни.

Чужденецът, минал незаконно границата с Гърция, е под защита в болничното заведение. Това е 44-годишен турски жител, който е бил в Италия и влиза у нас през браздата при свиленградското село Мезек.
Тестват за ковид незаконно минал у нас турски жител Мъжът идва от рисков регион и е получил отвод да премине турската граница легално
При задържането му, незаконният мигрант декларирал, че не се усеща добре и защото идва от рискова страна, граничните уведомили здравните инспектори.

Те предложили да бъде превозен с кола за спешна помощ от ареста в инфекциозното на хасковската болница.

Коронавирусът и България Медицинските запаси: В лечебните заведения разполагат с над 1400 броя респиратори Борисов с маска инспектира цех за защитни дрехи в Габрово Президентът: Изправени сме пред съществено предизвикателство Изследваният футболист на " Левски " за COVID-19 е Найджъл Робърта Забранява се продажбата на билети от водачите в градския превоз на София Баражът България - Унгария при закрити врата Блокада на „ Илиянци “ за незабавна стерилизация на базара Управителят на Национален осигурителен институт: Очаква се броя на болничните поради карантина да се усилят Мъжът с ковид в „ Пирогов “ е в сериозно положение При промяна в инфекциозна: Втора градска болница ще настанява пациентите по един в стая Инж. Тодоров: Не може да се изпълнят всички наставления за разреждане на пасажерите в метрото Тестват за ковид незаконно минал у нас турски жител Към 8 ч. няма нова позитивна проба за ковид у нас Хасан Адемов: Медицинските сестри не стигат, системата е изправена пред проблем Нови ограничения против ковид у нас Състоянието на двамата пациенти с ковид в Плевен е положително България вкарва гъвкави ограничения против COVID-19 (ОБЗОР) Ген. Венцислав Мутафчийски: С защитни средства предпочитано се оборудват инфекциозните клиники Седми болен от COVID-19 у нас Първа жертва на ковид у нас
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР