Пробите дойдоха и няма чума - отговорност трябва да поемат

...
Пробите дойдоха и няма чума - отговорност трябва да поемат
Коментари Харесай

Нинова: Пробите дойдоха и чума няма! Борисов, Порожанов и В.Радев да поемат отговорност за Странджа!

Пробите пристигнаха и няма чума - отговорност би трябвало да поемат министър председателят Бойко Борисов и двамата министри Валентин Радев и Румен Порожанов. Надявам се някой ден прокурор да погали премиера Бойко Борисов по главата, в това число за това, което аргументи на Странджа. Такава вяра изрази водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в централата на партията, съобщи Канал 3.

Нинова разкритикува Борисов, че ръководи 10 години с лакърдии, което съгласно нея води до срив на страната и държавността. "Ще посетим Ямболско и Странжда. Този път ние ще го организираме - не прелом, само че ред, права и закон в страната.

Ще се срещнем с хората и всички искащи ще организираме и подпомогнем да подадат искове в български и европейски институции “, разяснява Нинова. Според нея всеки персонално би трябвало да си поеме отговорността за казуса с чумата.

По думите й двамата министри - на вътрешните работи Валентин Радев и на земеделието Румен Порожанов, би трябвало да си вървят незабавно.

"Днес се явявам пред вас в лицето и качеството си на основен превратаджия в страната по думите на Цветан Цветанов: "Корнелия Нинова е отговорна за чумата по животните ". Докъде стигна преврата, до формалната информация, че изследваните проби в 3-километровата зона в Странджа няма чума. Два месеца след началото на казуса няма умряло животно от чума. Единствените умрели са убитите от режима на държавното управление “, сподели Нинова.

Тя разясни, че когато от Българска социалистическа партия са споделили, че няма доказателства за чума, са се задали въпроси кой ще понесе отговорността, в случай че чумата тръгне из страната. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че тя ще поеме тази отговорност, в случай че е повода да се разнесе.

"Хайде в този момент да забележим кой ще си понесе отговорността. Днес господин Порожанов се опита да трансферира всичко върху шефа на БАБХ. Трябва да се спре с този цирк.

За Търговския указател отговорността пое бушонът, госпожа Цачева си седи. За банкрута на застрахователната сдружение отговорността пое Ралица Агайн. Председателката на комисията видите ли не знаела. Сега насочват всички отговорности и стрели от сутринта към господин Илиев “, сподели Нинова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР