Призовки и наказателни постановления ще влизат в сила, ако са

...
Призовки и наказателни постановления ще влизат в сила, ако са
Коментари Харесай

Ще лепят глоби на КАТ по входните врати

Призовки и наказателни постановления ще влизат в действие, в случай че са били залепени на входната врата на дома или офиса на нарушителя и 7 дни той не е реагирал. Това планува една от многото промени в Закона за административните нарушавания и санкции (ЗАНИ), оповестени за публично разискване.

Ако правилото влезе в действие, по него ще могат се лепят и известията за електронни фишове на КАТ с санкции за превишена скорост. В момента те се връчват персонално от чиновници на Министерство на вътрешните работи с таблети на пътя, по пощальон, или по пощата с противоположна квитанция, само че постоянно не стигат до притежателя на автомобила, сниман с камери,отбелязва в. " Труд ".

Промените в Закон за административните нарушения и наказания плануват всеки жител да показва по едно и също време и непрекъснат, и сегашен адрес.Призоваването може да става и по месторабота. Създава се и опция на хората и компаниите да посочат, че желаят наказателните им постановления да бъдат изпращани до личен профил, регистриран в осведомителната система за несъмнено електронно връчване на Единния портал за достъп до административни услуги по Закона за електронно ръководство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР